Забавен детски рожден ден с кетъринг хапки

Забавен детски рожден ден с кетъринг хапки

Публикувано на 26 април 2021 г.

Рождените дни са специални поводи, които трябва да отбележим подобаващо. Независимо дали е първият рожден ден на вашето дете, или 10-тия, искате да направите събитието специално и запомнящо се. Това обаче включва много работа, започвайки от декорация до избор и раздаване на покани, пазаруване и лични разговори с гостите. Най-важния аспект от всеки празник разбира се е храната. Ако търсите начин тя да бъде поднесена по интересен и забавен начин, доверете се на услугите на професионален кетъринг София.

Защо да изберете кетъринг услуги за детски рожден ден?

С кетъринг се създава цялостна празнична атмосфера

Когато организирате детско парти, трябва да задоволите гостите си и да се погрижите за всяка тяхна нужда. Освен това трябва да включите няколко креативни ястия, които се съчетават добре с темата за рождения ден. Как да стане това? С помощта на професионални кетъринг услуги. Без значение дали детският празник ще бъде вкъщи, на заведение, навън или другаде, изберете храната спрямо основната тема. Така ще осигурите пълноценно преживяване за всички деца.

По-малко загуби на храна

Наемането на кетъринг София може да ви спести от загубата на храна, като внимателно предоставите точното количество спрямо конкретния брой гости. Ако изберете кетъринг хапки много трудно ще останат количества, които да бъдат изхвърлени.

Разнообразие от вкусове, които ще привлекат и най-злоядите деца

Разнообразието от креативно поднесена храна е това, което прави партито хит. Добре поднесената храна също така привлича дори най-злоядите деца. Така че когато избирате меню за рожден ден, подберете креативни ястия и интересни хапки, които ще грабнат детското внимание. Изненадайте малки и големи гости с помощта на професионални кетъринг услуги от White Bite Catering.

Ще си спестите време, което да използвате пълноценно

С наемането на кетъринг ще си спестите време от подготовката на храна. Така ще може да прекарате повече време с близките и да усетите празничната обстановка.
Ако планирате да организирате детски рожден ден и търсите кетъринг София, свържете се с нас на 0886 27 27 36.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram