Очаквания и тенденции в кетъринга за 2021 г.

Очаквания и тенденции в кетъринга за 2021 г.

Публикувано на 31 март 2021 г.

Справедливо е да кажем, че 2020 г. беше трудна за всеки по различен начин. Година, изпълнена с несигурност, промени на ежедневието и мисленето ни. Това повлия и на кетъринг индустрията. Повечето големи и важни събития бяха отлагани във времето и това вероятно ще продължи и през 2021 г. Разбира се, няма причина да мислим негативно, а да се стремим да се адаптираме към създалата се ситуация и да извлечем най-доброто от нея. Има светлина в тунела и съвсем скоро се надяваме всичко да се върнем към нормалния си ход.

Какво казват специалистите по кетъринг София? Какви са очакванията за 2021 г.? Какво ще се промени и какво ще остане същото като през 2020?

Стабилна и доверена организация

Първото и основно очакване е, че за да има повече организирани събития с кетъринг през 2021 г, важно е да има доверие в организацията. Хората трябва да се чувстват сигурни, че са защитени, празнувайки най-важните мигове от живота си.

Баланс във всяко едно отношение

Предвид, че информацията, свързана с пандемията постоянно търпи промяна, трябва да се нагодим към насоките за безопасност, както и към предпочитанията на участниците, за да се върнем към усещането за нормалност и да имаме големи очаквания за събитията. Всичко това опира до намирането на точния баланс. Балансиране на риска спрямо възвръщаемостта; човешка връзка, като същевременно се поддържа дистанция; обслужване с технология; добър кетъринг София със здравословна кухня с комфортна храна; и цената, без да се жертва стойност – балансирането на всичко ще бъде ключово.

Персоналът – ключов за успеха на кетъринг София през 2021 г.

Друга част от уравнението, което трябва да се вземе предвид, е персоналът. Вероятно ще са нужни повече и добре подготвени служители за всяко събитие, за да гарантираме най-високо ниво за всеки гост. С повече станции за хранене и кът за напитки, предназначени да намалят потока от хора, ще ви трябва повече кетъринг персонал, бармани, обслужващ и допълнително хора на място, които да помагат на участниците в новите процедури.

Каквото и да се случи през 2021 г., няма да ни уплаши, защото сме подготвени за всичко, вярвайки в светлото бъдеще и в хората, които ни се довериха през изминалата 2020. Благодарим Ви от сърце! Ние от White Bite Catering ще продължим да бъдем до Вас във всеки важен житейски момент и през 2021 г. Бъдете здрави!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram