За нас

White Bite Catering – вашият надежден партньор за изискани гастрономични изживявания!

Ние сме екип от професионалисти, обичащи изкушенията на хубавата храна! Това ни помага да създаваме запомнящи събития, без значение от повода. С повече от 7 години опит в индустрията, White Bite Catering е израснала като разпознаваема и уважавана компания, предлагаща изключително качество и перфектно обслужване в кетъринг средите.

Нашата мисия е да направим Вашето събитие незабравимо – независимо дали става въпрос за корпоративно събитие, сватба, рожден ден или друг специален повод. Разбираме, че всеки момент е важен, затова с грижа и внимание към детайла създаваме персонализирани менюта, изкушаващи вкусове и изящна презентация.

Нашият екип от креативни готвачи съчетава традиционни рецепти с модерни кулинарни тенденции, за да ви предоставим не само храна, а и истинско изкушение за всички сетива. Нашите иновативни идеи са съобразени с Вашите предпочитания и специфични изисквания, за да създадем уникално събитие, за което ще се говори дълго!

Истински щастливи сме да бъдем до Вас, във всеки специални моменти. Потърсете ни за следващото събитие, което организиране в района на гр. София!

Ние сме тук, за да направим всеки Ваш момент вкусен и специален!

 

 

Нашите клиенти

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram