Успешно тиймбилдинг събитие по време на обяд

Успешно тиймбилдинг събитие по време на обяд

Публикувано на 27 юли 2021 г.

Искате да сплотите екипа си, защото след 2020, която прекарахме почти изцяло по домовете си, всеки има нужда от комуникация. Планувате ли тиймбилдинг, но нямате ресурсите за голямо и лъскаво събитие? Няма страшно. Винаги може да направите мини тиймбилдинг по време на обяда. Как да го постигнете и с какво ще помогне на вашите служителите и на целите на фирмата?

Обядът е времето, когато служителите се чувстват по-свободни и могат да общуват помежду си неформално. Храната има функцията да сплотява. Именно затова е хубаво да организирате своето мини събитие в този момент от деня. Кои са най-важните неща, за които да помислите?

Какви активности ще предложите на служителите си и с каква цел?

Ще ги запознаете с нов член на екипа? Може би ще им разкажете за нов продукт или ще измислите занимание, с което да се опознаят по-добре и да работят по-ефективно в екип? Всичко това зависи от вас. Имате много възможности, сред които да избирате, а защо не ги комбинирате? Може да измислите редовен тиймбилдинг обяд веднъж в месечно с възможност служителите сами да подбират темите. Идеята е събитието да бъде неформално и полезно за всички.

Подберете подходяща храна и напитки

Както казахме и по-рано, храната е важна. Тя обединява. Затова я изберете внимателно. Тя ще бъде ваш съюзник и ще помогне събитието да бъде успешно. Доверете се на доказани кетъринг фирми в София, с чиято помощ ще имате невероятно меню и доволни служителите.

Защо да изберете кетъринг?

  • Разнообразие от храна, подходяща за всички вкусове и поводи
  • Бърза и лесна организация
  • Лесна доставка и планиране.

С вкусна храна създайте неформална среда, в която служителите ви спокойно ще обсъдят темата или идеите, които им поднесете.

  • Мотивирайте служителите

Макар тиймбилдинга да не е точно това, което служителите ви очакват, пак може да е забавно и интересно. Мотивирайте ги по интересен начин. Може дори да помислите за забавни награди, в случаи че имате някаква активност, свързана с тяхно участие. Например статуетка или сертификат за най-оригинално представяне, най-иновативно решение и т.н. 

Помнете, че за да бъде успешно събитието, трябва участниците да са мотивирани. Само така ще успеете да изпълните целта, която сте си поставили: да сплотите екипа, да представите нова идея, да обмислите нови услуги и т.н.

  • Увековечете момента

Всяко събитие трябва да бъде увековечено. Колкото по-приятно е, толкова по-добре. Може да използвате снимките като подарък за служителите си. Изберете красиви рамки или друг забавен начин да ги поднесете за спомен. Със сигурност ще се развълнуват.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram