Направете незабравимо събитие с кетъринг хапки

Направете незабравимо събитие с кетъринг хапки

Публикувано на 24 юли 2021 г.

2020 година ни отне много от към официални и бизнес събития. За щастие тази година имаме възможност да организираме планираните мероприятия, макар и в намален състав. Ако планирате важно бизнес или частно събитие, довери се на вкусни кетъринг хапки. С тях не само ще изненадате гостите, но и ще си спестите редица трудности в организацията.

Храната – един от най-важните елементи при плануване на събитие

Храната е онази вълшебна съставка, която помага на хората да се отпуснат, да се усмихнат и да общуват свободно. През храната опознаваме света и отваряме сетивата си. Затова е важно тя да бъде внимателно подбрана за всяко важно събитие.

Ако решенията за избор на меню ви идват в повече, оставете организацията на менюто на професионалисти от фирма за кетъринг София.

Защо да изберете кетъринг за вашето събитие? – причини

При плануване на събитие с бизнес фокус има толкова много неща, които трябва да се съобразят. Често в суматохата изборът на храна и плануването на меню остават на последно място по важност. В голям брой от случаите това е и причината за недотам успешно събитие. Защото храната е важна и трябва да ѝ се отдели нужното време. По тази причина много фирми, които организират семинари, конференции, тийм билдинги или други събития избират да се доверят на кетъринг. Причините за това най-често са:

  • разнообразие от вкусове
  • качествена храна, подходяща за всеки повод
  • добре поднесена и естетически издържана
  • спестяване на време без да се прави компромис с  качеството
  • по-лесна мобилност
  • по-лесно добавяне на бройки в случай на допълнителни гости.

Всеки, който някога е организирал събития, знае, че много често до последния момент не е ясно колко души ще присъстват. Процесът е динамичен и трябва да сме много организирани, за да успеем да плануваме добре всичко. Разбира се, това важи с пълна сила при храната. Ако поръчвате меню в ресторант, ще ви трябва точна бройка – нито повече, нито по-малко. В този случай гости, добавени в последния момент, ще са под въпрос с порциите. Но за щастие, при кетъринг услугите има възможност да се застраховате и да не изпадате в ситуация, в която за някой няма да има порция.

Не правете компромис с качеството, а се доверете на професионални кетъринг услуги за едно незабравимо бизнес събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram