Планиране на сватба във време на пандемия

Планиране на сватба във време на пандемия

Публикувано на 2 декември 2020 г.

През изминалите месеци много хора отложиха сватбите си, промениха плановете си за броя хора, които могат да присъстват на най-специалния ден в живота им. В резултат на това сме свидетели на много на брой микро сватби. Въпреки че малките сватбени тържества са много далеч от планираните събития, за които сме мечтали, те все пак могат да бъдат нетрадиционен празник на любовта. Важно е хората да вземат под внимание няколко точки, когато става въпрос за организиране на сватба във време на пандемия.

Проявете гъвкавост по отношение на мястото

Местата за сватби (като хотели, ресторанти и други) се подготвят да адаптират своите стандарти, за да се уверят, че отговарят на правилата за безопасност в условия на пандемия. Като се има предвид, че сватбите ще бъдат много по-малки, отколкото обикновено, това също предоставя на двойките повече възможности за избор. Те могат да задават въпроси, да предложат промени и да приспособят мястото на сватбата, за да отговорят на техните индивидуални нужди. Тази добавена гъвкавост е една от най-атрактивните опции за микро сватба.

Превърнете правилата за безопасност в част от сватбата

С много по-малко гости имате възможност да превърнете мерките за безопасност като част от самия празник. Как? Когато присъстващите са по-малко, може лесно да им раздадете лично подаръците, които сте предвидили. Те могат да включват и персонализирана бутилка дезинфектант за ръце, маски и други тематични неща, които хем да осигурят безопасност, хем да останат за спомен от събитието.

Тази идея дори може да бъде включено в кетъринга на сватбата. Има опции за персонализиране на вкусни кетъринг ястията, разширяване на менюто и гарантиране, че дори при социално дистанцирана сватба, има гурме ястията, които двойките очакват и заслужават в специалния си ден. Така все пак се дава възможност на младото семейството да отпразнува своята любов и да създаде спомени, въпреки необичайната ситуация.

Доверете се на професионална фирма за кетъринг

Един от най-важните въпроси по отношение на мерките, е този с храната на сватбата. Ако сте обмисляли да имате отворен бюфет, по-добре помислете за друг вариант, в който ще се спазва социалното дистанциране. Чудесно решение в тази насока е да изберете фирма за кетъринг в София, която ще ви осигури всичко необходимо за вашия сватбен ден. Опаковано и доставено до мястото на събитието по безопасен и сигурен начин – вече всичко е възможно.

Ако планирате сватбено тържество в условия на ковид, обърнете се към фирма за кетъринг в София. Ние от White Bite Catering с радост ще използваме опита и вдъхновението си, за да направим вашето тържество незабравимо, въпреки ситуацията. Бъдете здрави!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram