Вкусната и добре изглеждаща храна е най-добрият домакин за всяко събитие

Вкусната и добре изглеждаща храна е най-добрият домакин за всяко събитие

Публикувано на 28 октомври 2020 г.

Проучвате различни фирми за кетъринг в София, защото ви предстои важно събитие, което искате да отпразнувате подобаващо. Сватба, кръщене, детски рожден ден или друго лично събитие. А защо не и корпоративен ивент, на който представяте нов продукт, услуга или просто събирате хора с разнообразни идеи на едно място? Какво е общото между всички тези събития?

Разбира се – храната! Тя е кралицата на всяко събитие и затова е важно да подходите с нужната отговорност към избора ѝ. Ние от White Bite кетъринг ще ви споделим защо да се доверите на кетъринг услуги при избора на храна за вашето събитие.

Красиво и вкусно – всичко е възможно!

Разнообразната и вкусна храна, поднесена естетически, допринася за това атмосферата на събитието да бъде още по-празнична. Представете си храна, която се вписва идеално към сватбената декорация! Или към украсата за детския рожден ден! Създаденото усещане за красота и хармония оставя красив спомен във всички присъстващи.

Разнообразни възможности за всеки вкус

Феерия от вкусове, подходящи за всеки. За да не се притеснявате, че няма да покриете всички очаквания откъм вкусове, предлагаме ви да изберете меню, което да включва и безмесни хапки. Разгледайте и изберете от нашия каталог с вкусни хапки и изненадайте приятно гостите на събитието като им покажете, че сте помислили за всичко!

White Bite кетъринг за вашето събитие – всичко необходимо на едно място!

Като професионалисти сред фирми за кетъринг в София, с дългогодишен опит, ние от White Bite предлагаме цялостно кетъринг обслужване за столицата. Какво включва това? Вашите идеи, поднесени с нашия опит, лъжичка вдъхновение, щипка търпение и много любов! Може да разчитате на нас за всеки детайл от вашето събитие – от избора на свежи продукти, които ще се превърнат във вкусни кетъринг хапки до доставката и декорацията на мястото.

Ако планувате следващото си събитие в София, ние с радост ще ви помогнем да го направите незабравимо за вашите гости!
Свържете се с нас , за да успеем заедно да сътворим вкусна магия с хапки!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram