Кетъринг в София за малко събитие – планиране, ползи и съвети

Кетъринг в София за малко събитие – планиране, ползи и съвети

Публикувано на 10 декември 2020 г.

Малките събития притежават чар и създават едно приятно усещане за общност, за близост, за споделеност – емоции, които са ни така нужни във времена на изпитание. Въпреки предизвикателствата, пред които ни постави 2020 г., всички ние смело можем да заявим, че се нагодихме към промените. Независимо дали говорим за лично или корпоративно събитие, можем да извлечем полза от него, дори когато е в по-скромен състав. Когато гостите са по-малко на брой, домакинът има време да обърне внимание на всички, а те от своя страна да се опознаят по-добре.

Може би си мислите, че ако вашето събитие е малко, трудно ще успеете да наемете кетъринг в София, но това не е така. В следващите редове ще ви предложим няколко полезни съвета как да планирате и организирате всичко за едно незабравимо малко събитие.

Как да планираме кетъринг в София за малко събитие?

Предлагаме ви 3 полезни съвета за това как да планирате кетъринг в София за малко събитие.

Обмислете бюджета си

Когато става въпрос за планиране на малко събитие, е важно да се помисли как това ще повлияе на бюджета. Често хората отделят повече пари за по-голямо събитие, защото ще трябва да нахранят повече хора, да ги настанят и да наемат по-голямо пространство. Когато става въпрос за микро събитие, много от тези разходи ще бъдат намалени. Следователно, може да има по-голяма гъвкавост в бюджета, когато става въпрос за планиране на самото събитие. Имайки предвид това, е важно тези пари да се използват разумно.

Качество преди количество

При малките събития качеството е на първо място. Добра идея е да помислите какво наистина има значение за всеки, който ще присъства. Пространството трябва да осигури подходящата атмосфера за събитието и с по-малка група ще се отворят повече опции. Храната трябва да бъде съобразена с индивидуалните нужди на гостите, като предоставя възможности за тези с диетични ограничения. Самата обстановка трябва да гарантира, че всеки може да прекарва качествено време с тези, които са там. С по-малък списък с гости е по-лесно да се уверите, че удобствата отговарят на очакваните стандарти за качество.

Детайлите ще имат по-голяма тежест

В по-голяма обстановка като сватба е по-лесно да се прикрият някои от потенциалните недостатъци в храната, пространството или разположението на местата. Ще бъде много по-трудно да направите това на малко събитие. Ето защо е изключително важно да разчитате на помощта на обучени професионалисти, които имат опит в организиране на всякакви събитие. Ние от White Bite можем да ви помогнем да направите точно това.

Свържете се с нас още днес (тел. 0886 27 27 36), за да научите повече за това как можем да ви помогнем с кетъринг в София за организиране на вашето малко събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram