Кетъринг за тиймбилдинг събитие

Кетъринг за тиймбилдинг събитие

Публикувано на 19 август 2021 г.

Тиймбилдинг събитията са важна част от политиката на компанията. С тяхна помощ служителите се сближават, изграждат допълнителни умения и това допринася за тяхното ефективно работно представяне всеки ден. В разгара на лятото с хубаво време и хиляди възможности много фирми обмислят организирането на тиймбилдинг на открито за своите служителите. Самото събитие обикновено включва две части – игрова (под формата на занимания) и почерпка (хапване). Днес ще си говорим за това каква храна да изберем, какви са ползите от нея за подобно събитие и т.н.

Избор на храна за тиймбилдинг

Още от древността храната е онзи важен елемент, който сплотява хората. Това не се е променило и до днес. Всички важни събития в живота отпразнуваме с вкусна и добре поднесена храна. Сватби, кръщенета, рождени дни и други – винаги фокусът е храната. Същото важи и при тиймбилдинг събития. Ако искаме да са успешни, трябва да заложим на добре подбраната храна. А какъв по-добър вариант от кетъринг в София.

Защо да изберем кетъринг за тиймбилдинг събитие, което организираме?

Разнообразие от вкусове, достъпност, добра хигиена и удобство. С тези думи бихме описали избора на кетъринг за тиймбилдинг събитие. В сложната ситуация, в която се намираме в световен план заради разпространението на вируса, най-безопасният избор на храна за подобно събитие е кетъринг хапки и напитки.

Разнообразни предложения, подбрани по ваш вкус, ще зарадват участниците в събитието, което организирате. При избора на кетъринг за тиймбилдинг винаги може да подберете храната така, че тя бъде тематична и да осигури още повече настроение.

Много важен плюс на кетъринга е, че много рядко се налага поръчаната храна да бъде изхвърлена, защото е много. Тъй като е под формата на хапки, сандвичи или друг тип, лесно може да се разпредели и съхрани.

При поръчката на кетъринг хапки лесно може да предвидите допълнително храна, която да използвате, в случай че някой огладнее по време на събитието. Не на последно място, храната може да бъде и мотивация за справяне с различни активности. Десерт, коктейл или нещо друго, което изберете, може да бъде тайната награда за спечелилия отбор.

Изберете кетъринг за вашето тиймбилдинг събитие. Зарадвайте колегите и се насладете на едно прекрасно лято на открито с вкусна храна, добра компания и безброй преживявания.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram