Кетъринг идеи за детски рожден ден, в които ще се влюбите

Кетъринг идеи за детски рожден ден, в които ще се влюбите

Публикувано на 29 ноември 2021 г.

Още 1 година отлетя. Детето ви е с година по-голямо и е време да организирате още едно парти за рожден ден. Появяват се много въпроси. Местоположение, теми, кетъринг и впечатляващи декорации. Безкрайният списък със задачи, които да изпълните в подготовка за големия ден расте. Бихте могли да наемете цял екип за планиране на партита или бихте ни позволите да ви помогнем с няколко кетъринг идеи за детски рожден ден, които всеки ще обикне, най-вече родителите.

Подгответе различни станции с храна

Когато подготвяте детски рожден ден, разнообразието на храната е важно. Ако искате да се съобразите с вкусовете на повечето присъстващи, организирайте отделни станции с храна.
Така ще дадете възможност на децата, които имат алергии, или са на специален хранителен режим, също да се почерпят. Станциите с храна може да са следните: десерти, солени изкушения, хапки с месо, вегетариански хапки и т.н.

Всичко това разбира се лесно може да се обвърже с темата на събитието. Добавяте подходяща декорация и сте готови с едно вълнуващо детско събиране.

Аранжирайте храните така че да привличат погледа

Всички знаем, че обикновено на събития с много деца и забавления, рядко се яде. Но може да промените това. Единият начин е като организирате програмата така, че между отделните занимания децата да имат време да хапнат. Другият начин е като използвате своята креативна страна при избора и подготовката на храната. Дайте нова визия на любимите бургери и мечтаната пица. А защо не експериментирате и с десертите? Изберете тематична торта, мъфини или други любими вкусотии на децата, които да присъстват на детското парти.

Изберете кетъринг услуги

Ако не разполагате с много време за самоподготовка, или пък искате всичко да е идеално, най-добре да се доверите на кетъринг за детски рожден ден. Преди да заявите желание за услугата, си помислете как си представяте събитието. Така по-лесно ще ориентирате специалистите от какво имате нужда и ще ви предложат подходящи менюта за децата, които да допълват украсата и темата на рождения ден.

Храната е едно от най-важните неща при всяко събитие. За да бъде преживяването приятно, трябва храната да бъде безупречна. Затова се доверете на професионалисти, които ще се погрижат вашето събитие да бъде неповторимо.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram