Кетъринг за рожден ден в София

Подготовката на перфектното събитие изисква внимание към всеки детайл, особено когато става въпрос за рожден ден. В София, кетърингът предлага възможност за изживяване на наистина незабравимо събитие, на удобна и впечатляваща локация. Като една от опитните кетъринг фирми в града, ние предлагаме богато разнообразие от вкусни и креативни менюта, подходящи за всякакъв вкус и предпочитания. Те осигуряват не само вкусни, но и здравословни ястия, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

Предлагаме кетъринг за рожден ден в София, включително за детски празници, които могат да се проведат както на закрито, така и на открито – в парка или във Вашия двор. Нашият кетъринг за детски рождени дни е разнообразен, здравословен, доставен точно когато пожелаете, и изключително вкусен.

В допълнение към вкусната храна, ние предлагаме допълнителни услуги като наем на маси, столове и оборудване. Това освобождава организаторите на събитието от стреса да се грижат за всичко и им позволява да се насладят напълно на специалния момент. Всичко това прави кетъринга за рожден ден в София практичен и вълнуващ избор за всеки, който желае да направи своя празник незабравим.

Предимства на кетъринга за детски рожден ден с White Bite:

  • строг контрол върху хигиената и качеството на продуктите, както и върху начина на приготвяне на храната;
  • доставка до точен адрес, в желания час и ден;
  • допълнителни услуги като наем на маси, столове, шатри и друго оборудване;

Разгледайте и нашите предложения за кетъринг услуги за сватби и тържества.

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram