Как да изберете правилната храна, която ще направи вашето събитие успешно?

Как да изберете правилната храна, която ще направи вашето събитие успешно?

Публикувано на 25 август 2021 г.

Планирате незабравимо събитие. Организацията върви много добре. Разполагате с правилното място, имате списък с гости, покани и какво ли още не. Какво обаче пропускате? Какво следва?

Храната, която ще предложите на вашите гости, е също толкова важна, колкото самото събитие. От нея зависи как ще си прекарат гостите. Как да изберете правилната храна, която ще направи събитието пълен успех?

  • Избор на храна за успешно събитие                       

Вашият избор на храна за събитието трябва да демонстрира креативност. Сервирането на пиле със сос не предлага нищо вдъхновяващо, показва спестяване на разходи и липса на внимание. Добре обмисленото меню не трябва да бъде скъпо, но трябва да вдъхнови и да накара вкусовите рецептори на гостите да заработят.

Повечето места за организиране на събития предлагат различни варианти за сет меню. Преди да се съгласите да ползвате наличното, трябва добре да огледате какво включва менюто. В зависимост от типа събитие и програмата, която сте избрали, трябва да прецените дали традиционен обяд е подходящ вариант. Ако гостите ви разполагат само с 30 минути, може би е по-добре да заложите на кетъринг хапки, сандвичи, напитки и други неща. Все повече събития, организирани в столицата, избират кетъринг София като начин на изхранване на гостите.

Когато избирате храната, ръководете се от това какъв е акцентът на събитието.

  • С грижа за гостите

Комбинирайте храната с темата. Съобразете се с гостите. Проучете внимателно дали имат някакви вкусови предпочитания, алергии и рестрикции. Персонализирайте менюто така, че да отговаря и на диетичните изисквания.

Изберете доказана кетъринг фирма, която ще бъде ваш доверен партньор на събитието. Изборът на кетъринг осигурява разнообразни ястие с гаранция за това, че всеки гост ще получи това, което желае. Селекция от месни, вегетариански или изцяло здравословни варианти от пресни продукти, които се сервират бързо, са идеалното решение за успеха на вашето събитие.

Храната е и винаги ще бъде важен етап от всяко събитие. Затова я подбирайте внимателно. Тя е в състояние да провали, но и да надгради всяко нещо. Доверете се на доказани кетъринг професионалисти и изненадайте приятно вашите гости с вкусни изкушения.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram