5 важни неща при организиране на детски рожден ден

5 важни неща при организиране на детски рожден ден

Публикувано на 23 ноември 2021 г.

Рожденият ден е един прекрасен повод за празник, още повече ако става въпрос за вашето дете. Детските празници са много весели и изпълнени с емоции, но са трудни за организиране. Ако не се подходи правилно и с нужното време, всеки би изгубил желание за планирането му.

Има ли как да организирате незабравим детски рожден ден, без да си скъсате нервите и да ви опада косата? Има. Ние ще ви дадем няколко идеи, с които да планирате събитието и то да бъде истинско забавление.

Откъде да започнете?

Планирайте мястото на рождения ден. Изгответе си списък с нужното. Например: храна, украса, аниматор, торта, подаръци, фотограф. Срещу всяко нещо от списъка заложете примерен бюджет. Така ще ви е по-лесно да се ориентирате.

Детайлите са важни

Първото важно нещо е къде ще бъде рождения ден. Вкъщи, навън, в заведение – имате много възможности. Помисилете добре спрямо това по кое време на деня ще е събитието, колко деца ще има, каква програма планувате и т.н. Спрямо избора на място ще подберете украсата, сервирането на храната и така нататък.

Не подценявайте храната

Едно от най-важните неща за всяко събитие е… храната, разбира се. Изгответе списък с любимите неща за хапване на детето ви и ги пригответе. Ако планирате по-мащабно събитие, на което да присъстват освен децата и техните родители, но и гости роднини, най-добре е да се доверите на кетъринг за детски рожден ден София. Така ще си спестите време, което ще използвате за нещо друго, свързано с организацията. Освен това ще сте сигурни, че всичко, свързано с храната, ще бъде идеално.

Избор на тема и подходяща декорация

Декорацията прави събитието по-празнично. Изберете подходяща тема и съчетайте декорацията с нея. А защо не и храната. Например, ако изберете темата да е от някое детско филмче, любимо за детето, може да подберете храна от него. Разположете я красиво. Може да се използва и като фон за забавни снимки на децата.

Помислете за активности

Най-лесният начин за ангажиране на деца на детски рожден ден е чрез аниматор. Така ще сте сигурни, че ще се забавляват. Ако организирате празника в заведение, попитайте дали предлагат аниматор. Ако го правите вкъщи, потърсете контакт на аниматор. Споделете му всичко за организацията и заедно измислите идеи за детски активности и забавления.

Списък с гости и картички

Не забравяйте за списъка с гости. Подгответе красиви картички за събитието. Те ще останат за спомен. Може да изберете картички, които да имат включен отговор за потвърждение „Да“ или „Не“. Така по-лесно ще проследите присъстващите и ще планирате бройките за кетъринга.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram