Залите за събития в София – перфектни за Вашето парти

Залите за събития в София – перфектни за Вашето парти

Публикувано на 14 ноември 2023 г.

В София все по-често явление стават залите за събития – много собственици на бизнес предпочитат почасовото отдаване вместо да поддържат непрекъснато работещо заведение. Това помага с планирането на приходите, разходите и заетостта на служителите. Независимо дали става дума за уютен бар под наем, къща за гости с това предназначение, градина или луксозен, дори бален салон, намирането на място за Вашия специален повод в столицата е все по-лесно.

Някои места предлагат възможност за пакетна услуга.

Особено когато става дума за бар или ресторант, който в даден момент от историята си е работил постоянно, той често разполага с екип на повикване и необходимото оборудване, за да приготви всичко за Вашето парти на място. Дори и когато говорим само за зала или къща за гости, собствениците често предвиждат партньорство със заведение (или няколко, според профила на мястото) или кетъринг компания. Пакетната оферта обаче включва печалбата на няколко звена по веригата – затова може да се окаже, че приемането й ще се окаже по-скъпо от това да потърсите поотделно различните услуги.

Първо определете бюджета на партито.

Спрямо възможностите си определете общия бюджет и след това броя гости, които можете да поемете. Разделете общата сума по пера – наем на място, храна, напитки, украса. Повечето зали за събития позволяват да внесете собствен алкохол, безалкохолни и храна предлагат възможност, по Ваше желание, да наемете и сервизен екип от тях.

Прегледайте различни оферти за всяко перо.

За напитките големите вериги хипермаркети и борсите предлагат много добри цени, а често и отстъпки за количества. Кетърингът за частно парти в София е най-добрият Ви избор от гледна точка на храната. Ще спестите време от приготвянето й, а професионалистите в областта ще Ви направляват в избора, вземайки предвид предпочитанията на гостите Ви и бюджета. Наред с това, ще Ви предоставят и сертификат за храната, който все още се изисква на много места.

Кетърингът не се ограничава с хапки.

Опитът показва, че при избора на кетъринг за частно парти в София най-честият избор са именно хапките. Те са разнообразни, лесни за консумация и за аранжиране така, че да не е нужно гостите да седят около масата през цялото време. Спрямо Вашата концепция обаче, екипът на White bite може да изготви и друго меню и да го достави на мястото на събитието Ви в рамките на столицата и района. За да планирате по-лесно, примерни комбинации заедно с цените и условията за поръчка са лесно достъпни на официалния ни сайт.

Организирането на частно парти в зала за събития може да бъде много лесно. Не е тайна, че вкусната храна е също толкова важна, колкото и добрата локация – за кетъринга се доверете на White bite! Можем да съдействаме и с декорацията, и с цялостната концепция на събитието – свържете се с нас, за да поговорим за подробностите!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram