Корпоративен кетъринг

Корпоративният или индустриалният кетъринг е специфична услуга, която предоставяме за фирми в София и региона, които имат нужда да изхранват своите служители ежедневно или се нуждаят от кетъринг за определено фирмено събитие. Често корпоративният кетъринг включва само обяд за служителите, но е възможна и комбинация от няколко хранения като обяд и закуска и по-рядко и вечеря.

Услугата, която White Bite Catering предлага е на изключително високо ниво и изисква специфично оборудване, което да гарантира високото качество и достатъчното количество на храната. Нашата фирма за кетъринг в София предлага страхотни цени и допълнителни възможности за индивидуализиране на вашето събитие.

Индустриалният кетъринг на White Bite Catering в София се предлага както в закрити пространства, така и на открито.

снимка от корпоративен кетъринг събитие в София

Видове корпоративен кетъринг в София от White Bite Catering

Индустриален кетъринг „Бюфет“

Използват се специални уреди тип „бен мари“, които поддържат храната хопла и вкусна. Предимството на този тип корпоративен кетъринг е, че с относително малък брой персонал могат да бъдат обслужени голям брой служители на фирмата. Дава се и въможност на служителите да правят собствени комбинации от основно, салати и гарнитури, което повишава и удовлетвореността от кетъринг услугата.

Кетъринг на порции

Храната се предлага в предварително създадени порции, които могат да бъдат в чинии или кутии. Предимството е, че хранта може да се достави директно на даден екип, който не позволява всички да се хранят едновременно.

Инустриален кетъринг София

Разгледайте и нашите предложения за кетъринг за рождени дни за възрастни и деца.

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram