Корпоративен кетъринг

Ние осигуряваме специализиран корпоративен и индустриален кетъринг в София и околните райони. Тази услуга е предназначена за компании, които искат да осигурят вкусна храна за своите служители всеки ден или имат нужда от кетъринг за предстоящо фирмено събитие. Обикновено услугата включва обяд, но може да създадем за Вас комбинация от различни хранения, като закуска и вечеря.

White Bite Catering предоставя висококачествено оборудване, което гарантира качеството и количеството на храната. Нашите услуги са персонализирани, като предлагаме конкурентни цени и възможности за персонализация на всяко събитие, според изискванията на клиента.

Независимо дали се налага събитието да се проведе на закрито или на открито, White Bite Catering ще ви предостави най-доброто в индустриалния кетъринг в София.

 

снимка от корпоративен кетъринг събитие в София

Видове корпоративен кетъринг в София от White Bite Catering

Индустриален кетъринг „Бюфет“

Използват се специални уреди тип „бен мари“, които поддържат храната хопла и вкусна. Предимството на този тип корпоративен кетъринг е, че с относително малък брой персонал могат да бъдат обслужени голям брой служители на фирмата. Дава се и въможност на служителите да правят собствени комбинации от основно, салати и гарнитури, което повишава и удовлетвореността от кетъринг услугата.

Кетъринг на порции

Храната се предлага в предварително създадени порции, които могат да бъдат в чинии или кутии. Предимството е, че хранта може да се достави директно на даден екип, който не позволява всички да се хранят едновременно.

Инустриален кетъринг София

Разгледайте и нашите предложения за кетъринг за рождени дни за възрастни и деца.

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram