Видове кетъринг хапки

Видове кетъринг хапки

Публикувано на 6 декември 2021 г.

Планирате незабравимо събитие у дома или в офиса? За храната и напитките сте избрали кетъринг услуги. Понеже поръчвате за пръв път и не знаете какво да изберете. Спокойно. В следващите редове ще ви разкажем най-основното за избора на храна.

Вкусни кетъринг хапки за важно събитие

Практиката показва, че кетъринг хапките са най-доброто решение за храна по време на събитие. Рожден ден, имен ден, детско кръщене, почерпка в офиса, официална среща или коктейл – винаги може да изберете нещо хубаво, което да създаде приятна атмосфера като част от събитието. Какви видове хапки има? Могат ли да се комбинират? За какъв тип събитие са подходящи и с какви напитки?

Хрупкава брускета

Брускетата е най-предпочитаната кетъринг храна за всякакви събития. От детски рождени дни до неофициални и официални събирания в офиса, ако изберете нея, няма да сбъркате.
Брускетата може да бъде с месо, риба и зеленчуци или изцяло вегетарианска. Комбинира се идеално с кофейнови напитки, безалкохолни и алкохолни.

Блина с мус от сьомга и хайвер

Когато събитието е по-официално от типа на конференция, семинар, работна среща или друг такъв повод, може да изберете кетъринг хапки, които да включват вкусна блина с мус от сьомга и хайвер. Като допълнение може да изберете и хапки с ементал, прошуто и зелена маслина. За повече информация може да разгледате нашия каталог с кетъринг хапки за София.
Тези хапки идеално се комбинират с шампанско и бяло вино.

Сладки кетъринг хапки

За да има разнообразие в менюто, може да наблегнете на солени и сладки изкушения под формата на хапки. Обикновено сладките хапки са комбинация от крем или десерт и плод от типа шоколадово таволе с вишни, агнес с орехи и много други. Добавяйки сладки изкушения към менюто, ще очаровате вашите гости.

Изберете вкусни хапки за следващия важен повод. Свържете се с нас и с радост ще ви помогнем да изберем заедно най-подходящото меню. Защото вярваме, че храната е първата стъпка към успешната комуникация с клиенти, партньори и приятели.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram