Как да намерите подходящ сватбен кетъринг?

Как да намерите подходящ сватбен кетъринг?

Публикувано на 12 октомври 2021 г.

Време е да намерите невероятен кетъринг, който да реализира идеалния ви сватбен празник. Решете това важно дело възможно най-скоро, защото добрият кетъринг се ангажира предварително, особено когато става дума за сватба или друго подобно събитие.

Разберете откъде да започнете търсенето.

Откъде да започнете? – първи стъпки

Планирате сватбата и сте избрали да използвате кетъринг услуги. Дотук всичко е чудесно, но към кого да се обърнете?

Ето няколко подсказки.

 • Попитайте наскоро женени приятели за препоръки за кетъринг за сватба. Направете си списък и проучете всяко предложения. Как? С помощта на интернет и социалните мрежи. Разберете какъв тип храна приготвят, разгледайте снимки на техни събитие, прочетете отзиви от клиенти. Така ще добиете представа.
 • Потърсете в интернет информация за препоръчани доставчици. Има много сайтове и форуми за бъдещи булки, където може да обмените опит и препоръки.
 • Някои хотели, малки ресторанти и други подобни места често имат списък с предпочитани професионалисти за кетъринг. Ако сте избрали хотел или ресторант, където ще сервирате кетъринг хапки или други неща, консултирайте се с тях. Може да ви препоръчат подходящ специалист.

Съвети за първа среща

  • Когато се обаждате, за да уговорите среща, поискайте дегустация. Така ще ви е по-лесно да сравните отделните оферти, когато вземате финално решение.
  • Преди срещата се подгответе с базова информация относно дата и място на сватбата, тема, брой гости и планирана програма. Така ще е по-лесно да ориентирате кетъринг специалистите в целия процес на празника.
  • По време на разговора, не вземайте само визитка. Помолете за груб план, включващ подробности като цена на човек, опции в менюто, точно какво включва таксата (алкохол, наеми, съвети), стил на обслужване и представяне, и по-евтини алтернативи. Ако се нуждаете от наем на сервитьори, попитайте дали фирмата може да ви осигури за конкретния ден. Не забравяйте да зададете тези важни въпроси, преди да вземете каквито и да било решения за резервация.
  • Планирайте добре времето, особено ако планирате голямо събитие.

Уговорете срок, в който ще вземете решение.

Храната е сред важните елементи за успешното сватбено събитие. Изберете професионален кетъринг, с който ще омагьосате гостите на сватбения ви ден.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram