Сезонни коктейли, подходящи за сватба

Сезонни коктейли, подходящи за сватба

Публикувано на 10 юни 2021 г.

Някога чудили ли сте се какво представлява перфектният сватбен коктейл? Ако ви предстои важно събитие през топлите месеци и още се колебаете на какви коктейли да заложите, разгледайте нашия списък. Със сигурност ще ви вдъхнови да направите най-добрия избор.

Сезонни коктейли за лятно сватбено тържество

Независимо къде е планирано вашето сватбено тържество, винаги може да изберете и да поднесете освежаващи коктейли. Гостите ще са ви благодарни, защото ще имат възможност да си поприказват в очакване на следващия ритуал.

Аперол шприц

Сигурно сте опитвали вкусната и разхлаждаща оранжева италианска напитка със звучното име аперол. Това питие е идеално за разчупване на обстановката на важни събития. Неслучайно в Гърция всяка сватба започва с лек коктейл, в който задължително присъства аперитивът. Аперолът е подходящ за всеки тип сватба – на открито, на закрито, официална, градинска, планинска. Също така може да се консумира по всяко време на деня с всякакъв вид кетъринг хапки.

Идеално вечерно мартини

Повечето сватби са вечерни. Идеалното коктейлно решени е мартини. С него ще предложите на гостите си удоволствие, баланс и дълбочина на вкуса. Дръжте го охладено и всички ще са готови да му се насладят.

Летните коктейли са идеално решение посрещане на гости на сватбено тържество. Специалистите от кетъринг София съветват да изберете подходящи хапки към коктейлите. Така ще създадете добро впечатление у гостите и ще им осигурите приятно вкусово преживяване.

Коктейл за градинско парти в чаша

Ако сте домакин на интимна градинска сватба, вероятно сте заложили на дискретно елегантни флорални аранжировки и събиране на приятели и семейство в спокойна градина. Подходящата коктейлна напитка трябва да съчетава в себе си всичко това, нали?  Един такъв коктейл се нарича Райска градина и неговите съставки подхождат идеално на градинска сватба с кетъринг елементи.

Рецепта за коктейл „Райска градина“

  • 45 мл джин
  • 20 мл захарен сироп
  • 15 мл сок от юзу
  • 4 капки абсент по избор
  • грахови издънки за украса

Всички съставки се смесват добре. Изсипете съдържание в чаша за безалкохолно и добавете лед. Аранжирайте с граховите издънки.

Освен тези коктейли винаги може да поднесете охладено бяло вино и шампанско на вашият празник или да оставите всичко на вашият кетъринг партньор. Те се вписват добре за всяко официално събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram