Прекрасен детски рожден ден на открито

Прекрасен детски рожден ден на открито

Публикувано на 28 февруари 2022 г.

Кой не мечтае за прекрасен рожден ден на открито с куп весели игри и верни приятели? Без значение дали рожденият ден ще бъде в двора, в парка, на плажа, в гората, край басейна – той може да бъде незабравим за вашето дете. Как да го организирате, без да направите компромис?

Вълшебен детски рожден ден на открито с кетъринг

Често организацията по рождения ден изнервя родителите. Причината за това е в подготовката на храната, която отнема много дълго време. За да си спестите това, препоръчваме да се обърнете към професионалисти. Професионалният кетъринг за детски рожден ден София ще се погрижи малките гости да се насладят на партито, без да им липсва нищо. В същото време вие ще имате свободата да се заемете с други задачи по организацията. Например, да изберете украсата, да подготвите покани за гостите, да потърсите аниматор и много други интересни неща.

Кетъринг услугите са идеални за детски празник на открито. Освен това лесно могат да бъдат съобразени и с украсата или темата на събитието с цел да се създаде по-приятна обстановка. Какво трябва да е менюто?

Меню за детски рожден ден на открито

Няма конкретни изисквания за това какво меню да поднесете за рождения ден, който планувате на открито. Има обаче няколко важни неща, които да имате предвид при планирането.

  • Съобразете се със сезона и избирайте пресни и свежи продукти.
  • Помислете добре за условията, в които децата ще хапват.
  • Попитайте дали децата, които ще присъстват, имат хранителни алергии и ограничения, за да ги съобразите с менюто.
  • Осигурете разнообразие от вкусове и визуална наслада.

За да постигнете всичко това, най-лесно ще е да поръчате кетъринг. Прясно приготвена и разнообразна храна, поднесена по красив и апетитен начин ще развълнувана дори най-злоядите деца на празника. Вкусни мини хапки, бургери, гризини и каквото още се сетите ще изненада малките лакомници.
Не забравяйте и за тортата! Без нея какъв детски рожден ден ще празнуваме! Ако имате нужда от кетъринг услуги за град София, свържете се с нас. С радост ще помогнем за вашето събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram