Планиране на меню за микро сватба – какво трябва да знаете?

Планиране на меню за микро сватба – какво трябва да знаете?

Публикувано на 29 март 2021 г.

За много двойки планирането на сватба идва с дълъг списък с гости. Но всички знаем, че 2020 г. промени тази нагласа. Сега все повече двойки преосмислят сватбите си, като мнозина залагат на микро сватби, които са по-безопасни, практични и семейни.

Микро сватбата цели да създаде интимна връзка между присъстващите, които обикновено са най-близките роднини и приятели на семейството, не повече от 50-тина души. Въпреки, че сватбата е в намален състав, това не значи че трябва да жертвате детайлите. Напротив. Може да имате всичко (красиви флорални дизайни, вкусна и добре изглеждаща храна от фирма за кетъринг София, празнична обстановка и много забавления), въпреки малкия брой гости.

Всъщност по-малко гости може дори да означават повече възможности!

Микро сватбата определено не трябва да означава, че се съгласявате с микро меню, но има няколко ключови съвета, които трябва да имате предвид, докато планирате. Прочетете полезни съвети за това, което трябва да знаете за планирането на менюто за вашатa микро сватба.

Коктейли и предястия за добре дошли

Ако планирате сватба в по-непринуден стил, задължително се доверете на коктейлите за разчупване на обстановката. В комбинация с тях, сервирайте вкусни предястия. Всичко това може да бъде организирано на отделни кътове, където гостите ще се редят, без да има струпване на хора. А любезният персонал, екипиран с ръкавици, ще се грижи за безопасността и ще следи за мерките.

Вкусни и добре изглеждащи ястия в тон с украсата

За да бъде всичко завършено до най-малкия детайл, съобразете украсата с избора на храна. Ако не вярвате, че това може да се случи, консултирайте се с професионална кетъринг фирма София, която ще ви помогне да направите най-добрия избор за вашето събитие. Да, всичко може да бъде, както сте мечтали, дори с 50-тина души. Важни са детайлите, затова не ги пренебрегвайте.

Доверете се на опитна фирма за кетъринг 

За микро сватба най-добрият вариант за избор на меню е с кетъринг. Така си осигурявате разнообразие от вкусове, добро обслужване и спокойствие за вас. Ние от White Bite Catering може да ви помогнем  при планирането на менюто за вашето събитие. Разгледайте нашите примерни менюта и не се притеснявайте да се свържете с нас за въпроси и съдействие. С радост ще ви помогнем да изберете най-доброто за вашия празник.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram