Парти хапки в София – за какви поводи да поръчаме?

Парти хапки в София – за какви поводи да поръчаме?

Публикувано на 12 март 2024 г.

С храна като кетъринг хапки се свързват най-вече фирмени събития и коктейли – това стереотипизиране обаче определено не изчерпва възможностите, които кетърингът може да Ви предложи. Особено в големите градове, където животът е по-забързан, а цените на всички продукти – по-високи, хапките могат да спестят време и да спомогнат за по-лесно планиране на всякакви поводи.

Рожден ден

Празнуването на рожден ден в столицата, независимо дали детски или на възрастен, може да се окаже напрегнато събитие. Избиране на място, подготовка на храна, изчисляване на бюджет – всичко това е сериозно натоварване. Поръчката на кетъринг хапки при професионалисти в областта спестява много време и стрес, а качеството на продуктите, ако се доверите на White bite, със сигурност ще е първокласно.

Сватба

Сватбите не са това, което бяха – стилът на най-знаковото събитие в живота на двойката става все по-разчупен, индивидуализмът излиза на преден план, а седенето на маса е изместено от повече движение, танци, тематични кътове, в които гостите да се отпуснат и да се забавляват. Перфектното допълнение към едно такова парти са кетъринг хапки – комбинация от различни вкусове и дизайни може да се направи специално за Вас и Вашите гости така, че да се допълни духът на сватбата по неповторим начин. White bite предлага доставка на парти хапки в София и района, а подробностите ще уточним заедно така, че да пасват на Вашия вкус и стил.

Офис събиране

Не е нужно да имате повод, за да се съберете с колегите. Нещо повече, при връщането в офиса след дълго време работа почти изцяло от разстояние все повече работодатели работят над социализирането на служителите и възпитаването на здравословни навици у тях. Парти хапките на White bite се вписват чудесно в този сценарий – защото вкусната храна сближава. А кетърингът може да бъде здравословен, когато използваме само пресни, качествени продукти от добре проверени доставчици.
Така че, не чакайте следващата голяма конференция или друго формално фирмено събитие, за да се видите в неформална обстановка – създайте си повод сами, а ние ще се погрижим за детайлите.

Това са само три примера от нашата практика, които показват как парти хапките се съчетават прекрасно с всеки повод. Всяко събитие, от което решите да ни направите част, независимо дали става дума за конференция за няколко хиляди души или рожден ден с шепа близки приятели, интимна сватба или грандиозен купон, може да бъде и аранжирано от нас. Дори и да изберете да поръчате само кетъринг за София и района, гарантираме, че ще получите специално отношение. Можете да потърсите Вашето вдъхновение в нашата галерия или да ни се доверите изцяло и да бъдете приятно изненадани в самия ден – изборът е изцяло във Вашите ръце. Храната – в нашите.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram