Отпразнувайте своя личен повод в офиса със стил

Отпразнувайте своя личен повод в офиса със стил

Публикувано на 15 януари 2024 г.

Отбелязването на личен повод – най-често рожден ден – в офиса е повод за събиране, поне за малко, с колегите в по-неформална обстановка, но неминуемо в условията на някои ограничения. Почерпката на работното място е тип проявяване на уважение, което трябва да се случи спрямо изискванията и културата на дадената организация – често за хората това е твърде трудоемко и те предпочитат да поканят по-близките си колеги да отпразнуват заедно, което обаче може да се окаже повод за разделение в екипа, особено когато той е по-малък. Как безпроблемно да успеете да празнувате в офиса, четете в следващите редове.

Поинтересувайте се за политиката на компанията.

Най-често тя засяга употребата на алкохол на работното място. В зависимост от бранша, а и от разбиранията на ръководството, може да е абсолютно забранено да внесете и да почерпите с алкохол или пък да трябва да се ограничите, например, до чаша вино.

На второ място, обстановката в офиса обикновено подсказва доколко желани и толерирани са служебните “партита” – ако има обособени зони за отдих, спокойно можете да сервирате почерпка там, разбира се, с разрешението на прекия Ви ръководител. В някои офиси храненето на самите работни места е (официално или не) забранено – в такъв случай, можете да използвате общите помещения (кухня, фоайе, рецепция) и да обявите за какво искате да почерпите така, че колегите сами да преценят кога и какво да си вземат.

На трето място, попитайте директно има ли ограничения за типа храна, който можете да внесете. Има компании, които държат тя да има сертификат, така че домашно приготвените ястия отпадат като вариант.

Планирайте почерпката

В зависимост от това дали искате да почерпите в целия офис или само собствения си отдел, какво можете и искате да внесете на работното място и какъв бюджет сте си определили, следва планирането на почерпката. Фактът, че партито в офиса ще бъде в работен ден прави кетъринг хапките по-добрият избор спрямо домашно приготвените ястия. Това ще Ви спести време и пари, а възможността за доставка на кетъринг в София отменя необходимостта да мислите и за логистиката в едната и другата посока.
Параметрите на почерпката зависят най-вече от политиката на офиса, която се отразява в неговото разположение и визия – ако сте решили да почерпите само Вашия отдел, това е възможно, ако той е разположен на отделен етаж, със собствена кухня или релакс зона. В противен случай ще има обидени или храната няма да стигне за всички. Екипът на White bite с удоволствие ще Ви помогне да изберете видовете кетъринг хапки, които да включите и техния брой – препоръчваме да предвидите по 2-3 солени и 1-2 сладки хапки на човек, като закръгляте количеството нагоре така, че да има достатъчно за всички. За доставката на кетъринга в София отново ще се погрижим ние, имаме нужда само от адрес, ден и час.

Завръщането към офисния ритъм на работа неминуемо е трудно – именно неформалното общуване с колегите прави преходът обратно по-лесен. Ето защо отбелязването на личните поводи в компанията е важно, не пропускайте да си доставите това удоволствие.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram