Оборудването – основна трудност при организирането на събития

Оборудването – основна трудност при организирането на събития

Публикувано на 29 декември 2023 г.

Независимо дали става дума за сватба, друго парти по личен повод или корпоративно събитие, необходимото оборудване е ключово за комфорта на гостите, а от тук – и за успеха на цялото мероприятие. Все по-често обаче използването на контрагенти, които предлагат само пространството, закрито или открито, се налага като “мода” в бранша. За организатора остава да открие сам как да реализира концепцията си за настаняване на гостите, храна, напитки, декорация…

Работата с повече контрагенти усложнява логистиката

Координирането на кетъринг екип, доставка и подреждане на оборудване, декоратор, флорист става много трудно, особено когато всеки от тях е член на различен екип със свои порядки на работа. Много често се получават разминавания и, в крайна сметка, събитието става готово за гостите едва минути преди пристигането им – за организатора това са буквално инфарктни мигове. Ако дори и на един от контрагентите се случи нещо неочаквано, цялото събитие има опасност да пропадне.

По-изгодно е да откриете една компания, която предлага пакетна услуга

Факт е, че невинаги е възможно един контрагент да Ви предложи всичко, от което се нуждаете за Вашето събитие. Проучете обаче вариантите за групиране на поне 2-3 услуги. Все по-често кетъринг оборудване под наем можете да вземете от компании, които доставят и храната или декорират събитието. Екипът на White bite пък може да Ви съдейства и по трите параграфа  – на практика, за организирането на цялото кетъринг събитие в избрана от Вас зала. Освен време и тревоги, ще Ви спестим и пари.

Оборудване означава не само маси и столове.

Кетъринг оборудването под наем не приключва с масите и столовете – това е гледната точка на White bite. Гостите Ви трябва да бъдат обгрижени точно по начина, по който си го представяте – предвид факта, че за преживяването е изключително важна както храната, така и атмосферата. А тя, от своя страна, включва и най-малките детайли като подбора на текстил, прибори, чаши. Напълно осъзнавайки това, екипът ни предлага включително прибори и посуда, ако Вашето събитие изисква това.

Разполагаме с богат набор от коктейлни и стандартни маси, столове, шатри, чаши, чинии и прибори за хранене покривки и еластични калъфи, стойки и декорация за бар и бюфет, дори ефектно осветление – всичко това е на Ваше разположение, за да добавим перфектните финални щрихи към Вашето мечтано събитие.

Когато организирате мероприятие, детайлите и задачите са толкова много, че често може да се случи неволно да пропуснете нещо, за което да се сетите в хода на самото събитие. Ето защо е много важно до себе си да имате професионалистите, за които създаването на партито от началото до края е на практика рутина – White bite е на Ваше разположение!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram