Обеден рожден ден в офиса – как да го организирате?

Обеден рожден ден в офиса – как да го организирате?

Публикувано на 28 февруари 2022 г.

Рожденият ден е вълнуващ повод. Искате да почерпите колегите си за здраве, но не сте сигурни, че може да се справите сами. Как да организирате почерпката? Какво да приготвите или купите? Ако не разполагате с личен автомобил, задачата ви ще е трудна. Затова ви предлагаме да се доверите на професионални кетъринг услуги. Така не само ще си спестите време и главоболия, но и ще може да се насладите на празника, без да се налага да пазарувате и приготвяте храна цял ден преди това.

Рожден ден в офиса с кетъринг София

Може би за пръв път ще поръчвате кетъринг за почерпка и не знаете откъде да започнете. На първо време е важно да си изготвите списък с информация каква храна и за колко души ще ви е необходима. Трябва да се свържете с фирмата, от която ще поръчате по-рано, за да се уговорите за всички детайли по поръчката.
Каква храна да изберете? Нашата практика показва, че най-добрият вариант за обеден рожден ден в офиса или за друг повод, изискващ почерпка, най-доброто решение са вкусни и разнообразни кетъринг сандвичи. Разгледайте нашето меню, за да добиете представа за предложенията. Ако желаете, може да добавите и вкусни хапки и дори напитки.
При уговорка на поръчката е важно да предвидите какво количество храна ще ви е необходимо. Ние препоръчваме винаги да имате едно наум, защото някои колеги може да са по-гладни от други. Хубаво е да предвидите и храна за онези, които не консумират месо или са на специална диета.

Защо да ни се доверите при избора на кетъринг за вашия празник?

Като хора с опит в бранша, ще ви дадем ценни съвети за това кое е най-подходящо на база на вашите предпочитания. Ще подходим отговорно и професионално към поетия ангажимент. Ще се погрижим да имате незабравим празник с вкусна храна, добра компания и приятни емоции, без да се налага да изпитвате дискомфорт или напрежение. Все пак рожденият ден е веднъж в годината и трябва да бъде отпразнуван подобаващо дори в работна среда, нали?

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram