Мини ежеседмично парти за сплотяване на колектива

Мини ежеседмично парти за сплотяване на колектива

Публикувано на 15 декември 2023 г.

Прекарвате на работа 8 часа на ден, 40 часа седмично или сумарно около 83 денонощия годишно – нещо повече, често се оказва, че с колегите си сте повече време, отколкото с приятелите или семейството си. Ето защо е много важно работното пространство да се свързва не с напрежение или задължение, а и с комфорт, приятелски отношения, дори донякъде лекота. Това усещане няма да навреди на работния процес – напротив, добрият работен климат се свързва с по-висока мотивация у служителите и по-добра производителност на труда. Ако сте работодател, именно това е, което искате – и което лесно можете да постигнете, като предразположите хората си.

Отделете по 3-4 часа всяка седмица за социализиране.

Факт е, че много служители все още предпочитат отдалечената работа. Тези, които редовно идват в офиса пък се посвещават на задълженията си и нямат много време за разговори с колеги, особено ако те са от други отдели. Ето защо за 3-4 часа седмично можете да си създадете традиция – мини парти в релакс зоната, с вкусна храна и освежаващи напитки.

Вкусната храна сближава.

Служителите Ви със сигурност ще оценят жеста да им осигурите разнообразна по вкус, красиво сервирана храна и това да не означава, че има специален повод в компанията, а просто да бъде един традиционен, ежеседмичен жест от Ваша страна. Доставката на хапки е само на едно телефонно обаждане разстояние – нещо повече, можете спокойно да сключите и дългосрочен договор за кетъринг в София така, че в определения от Вас ден и час храната да пристига, без да се налага да правите нищо специално за това.

Използвайте неформалната комуникация, за да привлечете хората в офиса.

Разбира се, ежеседмичното мини парти не бива да е задължително – тогава то се превръща в нещо досадно, а не в повод за приятни минути с колегите, измества се целта му. Ако се притеснявате за доставката на хапки, то помолете желаещите да се присъединят да се записват, за да предвидите количеството храна. При всички случаи, екипът на White bite е много гъвкав по отношение на обслужването на кетъринг в София и ще Ви помогне с различни предложения и възможности, които да паснат максимално добре на Вашите, дори и променящи се с всяко мини парти, нужди.

Неформалната комуникация се случва най-лесно в комфортна обстановка и около вкусна храна – кетъринг хапките, доставени на място в офиса Ви, са чудесен повод да поканите служителите си да се отпуснат заедно и да се отделят от задълженията си в работно време. Няколко часа на седмица може и да Ви се струват много от гледна точка на работните процеси, но не забравяйте, че хората са това, което е най-важно за успеха на компанията, без значение в кой бранш е тя. Позволете на White bite да стане част от Вашето сплотяване!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram