Луксозен кетъринг – за кои събития е подходящ?

Луксозен кетъринг – за кои събития е подходящ?

Публикувано на 29 март 2024 г.

Лукс събитията изискват различен, по-изобретателен и нестандартен подход, включително и към поднасяната храна. Екипът на White bite осъзнава добре колко важно е персонализираното, креативно отношение в този случай – суперсилата ни да работим индивидуално с всеки клиент ни позволява да достигнем качествено нови висоти при предлагането на луксозен кетъринг в София.

Събития от типа “веднъж в живота” изискват подходяща храна.

По време на welcome drink-а на Вашата сватба или кръщене впечатлете гостите с луксозен кетъринг. Това е частта от тържеството, по време на която трябва да има нещо за хапване, но хората не бива да преяждат, за да се насладят след това на менюто, което сте подбрали. Така в този случай количеството отстъпва на креативната комбинация на съставки и вкусове, вплетени в индивидуален дизайн на хапките. Доверете се на White bite за луксозен кетъринг в София, за да запомнят гостите Ви Вашия специален повод като неповторимо сетивно пътешествие!

Фирмени събития и конференции в креативната индустрия

Рекламата, събитийният мениджмънт, PR са примери за браншове, в които представянето е изключително важно. Самите хора, които работят в тези индустрии, изпитват непрестанна нужда да бъдат предизвиквани. Това са много добри причини да заложите именно на креативен подход и към храната. Нашите професионалисти ще Ви предложат за фирмени събития и конференции в София луксозен кетъринг, който да бъде идеалното допълнение на стилистиката и да отговори на нуждата от провокация, без да преминава границите на добрия вкус.

Форуми в областта на недвижимите имоти

Търговията с недвижими имоти е сфера, където печалбите са големи, а и работещите, и клиентите са често хора с ексцентрични предпочитания. Ето защо  събитията в бранша са подходящи за прилагането на по-различен подход и към храната. В случая луксозният кетъринг е част от имиджа, който трябва да бъде поддържан – на ексклузивност и индивидуално отношение – и всеки израз, всеки начин да бъде внушено това, е приветстван в сферата.

Къде е границата на добрия вкус?

Лукс хапките са продукт, в който дизайн и миксиране на съставки са издигнати почти до симбиоза между наука и магия. Ето защо в този случай, ако се работи самоцелно, прекрачването на определени граници не е трудно. Ако се доверите на White bite за луксозен кетъринг в София, можем да Ви гарантираме, че креативността ще бъде на ниво, но това до къде можем да развихряме въображението си ще бъде изцяло съобразено с Вас. Нашето конкурентно предимство в случая е доброто познаване на продуктите, с които работим, и допустимите, макар и ексцентрични, начини за тяхното съчетаване.

Кетърингът е вселена, в която всеки клиент, всяко събитие се различава от всички предишни. Екипът ни черпи вдъхновение от Вас – от концепцията, гостите, усещането, което искате да създадете, за да Ви предложи перфектното допълнение. Вкусната храна, която сближава.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram