Летен кетъринг за конференции в София – какво да вземете предвид?

Летен кетъринг за конференции в София – какво да вземете предвид?

Публикувано на 27 май 2024 г.

Лятото неумолимо настъпва, а в София жегите не щадят никого. Макар че събитията се провеждат в някоя от многото добре климатизирани зали в столицата, усещането, което носят високите температури, остава. Така летният кетъринг за конференции в София е хубаво да отразява именно това настроение – да има намек за леко забавяне, за сиеста, а защо не и за фиеста, особено за вечерните събирания.

Свежестта преди всичко

За кафе паузите заложете на сладки и солени, свежи и студени хапки. Изберете от нашето меню или поръчайте специално по-леки вкусове. Избягвайте тежки сосове, майонеза, червено месо, тъй като тези вкусове, в съчетание с високите температури навън, може да са неприятни за гостите. Свежи сирена, леки колбаси, риба и морски дарове, сезонни зеленчуци са вариантите, които са най-подходящи за летен кетъринг за конференции в София.

При сладките хапки важат същите съображения – тежките сметанови, шоколадови и тестени варианти подхождат на студено време. За лятото се спрете на въздушни кремове и фини текстури, с много сезонни плодове.

Помислете и за напитките

Към кафето, водата и чая като стандартни варианти за кетъринг за събития добавете и разхлаждащи напитки. Домашните лимонади са един от популярните варианти, който може да бъде сервиран лесно и ефектно и да придаде на Вашата конференция дискретен екзотичен привкус. Гостите със сигурност ще харесат това нестандартно попълнение в напитките, тъй като свежестта на плодовите лимонади контрастира рязко с горещината навън.
За обедите и вечерите помислете за селекция от бели, а защо не и пенливи вина и леки коктейли. Те са много добро тематично допълнение към всеки кетъринг за конференции в София, тъй като остават на ръба между професионалното и формалното общуване, точно както и самите обеди и вечери в рамките на специалните събития.

Свежите съставки – запазена марка на White bite

Ние от White bite разбираме много добре колко е важно качеството на съставките. Тук става дума за нещо повече от това да предпазим Вас и Вашите гости от хранително натравяне, опасността от което с повишава заедно с температурите.

Екипът ни използва за здрава основа на нашия кетъринг за конференции в София разнообразието от плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти местно производство. За Вашите хапки и сет менюта използваме само най-добрите продукти и винаги, когато е възможно, подкрепяме локалните малки производители и търговци. Те предлагат изключително интересни, характерни за своя район вариации на сирена, кашкавали, вина, селскостопански продукти. Това позволява на нас да ги съчетаем по най-креативния, неповторим начин, така че гостите на Вашето събитие да бъдат едновременно впечатлени и предизвикани сетивно. Разбира се, всичко това в рамките на добрия тон и стила на конференцията. Защото вкусната храна сближава.

Летният кетъринг за конференции в София има своите особености. Разнообразието от пресни продукти на пазара позволява и ние, от своя страна, да предложим сезонни, леки и нестандартни комбинации от храни и напитки в унисон с Вашите желание и предпочитания. Разбира се, за нас от White bite да предоставим интересни вариации не е самоцел – на първо място е Вашата концепция, здравето и безопасността на гостите Ви. Водещи са условията за съхранение на храната преди, по време и след събитието, така, че да сме сигурни, че, въпреки високите температури навън, всички съставки са годни за консумация от началото до края. Независимо дали ще изберете класически или експериментален кетъринг или нещо по-близо до единия или другия край на спектъра, ние сме тук, за да осъществим заедно Вашите идеи. Не се колебайте да се свържете с нас още днес!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram