Лесна ли е организацията на рожден ден в София?

Лесна ли е организацията на рожден ден в София?

Публикувано на 31 октомври 2023 г.

Рожденият ден е личен повод, който всички ние обичаме да отбелязваме. Дали в компанията само на най-близките или с по-голямо парти, зависи от личните предпочитания. Все по-често обаче в София откриването на подходящо място и бюджетирането на събитието се оказват трудни. Това е и една от основните причини хората да избират по-малки празненства, дори когато имат желанието да поканят много гости.

Не е задължително партито да излезе скъпо.

Инфлацията и темповете на увеличение на цените в последните години водят до усещане за несигурност, което се проявява още по-силно тогава, когато става дума за събиране на хора и осигуряване на почерпка за всички гости. Планирането е трудно, защото цените на продуктите и услугите понякога се променят в рамките на дни.
В София обаче има много възможностите да спестите средства, но без от това да пострада комфорта на гостите Ви. Домашното парти е една от тях. Ако пък нямате възможност да поканите хора вкъщи, зали за събития могат да се намерят за между 30 и 50 лв. на час. Цените тук обаче могат да достигнат и до 100-150 лв./час – направете предварително проучване и се свържете лично със съдържателите на местата, за да проверите дали не можете да получите индивидуална оферта.

За храната заложете на кетъринг.

Кетърингът за рожден ден в София, макар и да не Ви се вярва, може лесно да се окаже по-бюджетно решение. Внасянето на сертифицирани хапки и плата в много барове е често срещана практика, същото важи и за залите за събития. Ако пък сте се спрели на варианта да посрещнето близките си у дома, поръчването на кетъринг Ви спестява много време за подготовка. Спрямо параметрите на Вашето лично празненство – брой гости с вкусовите им предпочитания и локация – професионалистите ще Ви посъветват какво да вземете и в какви количества. Така храната ще бъде достатъчна, а изхвърлянето на продукти и закупуването на неподходящи – елиминирано.

Кетъринг компаниите могат да Ви съдействат с цялата организация.

Ние от White bite организираме десетки събития и имаме изградена рутина. Услугите ни не се изчерпват с приготвянето и доставката на кетъринг за рожден ден в София – ние можем да Ви преведем през всяка стъпка от подготовката на мечтаното парти, включително да се погрижим за оборудването под наем и декорацията на събитието. Пакетната услуга не само спестява разходи, а и освобождава време, което можете да отделите на любимите си хора и занимания.

Често вместо да носи радост, ежегодната подготовка на рождения ден е свързана повече с напрежение. Накрая рожденикът е толкова уморен, че не успява да се наслади на собственото си парти. Eкипът на White bite може да Ви помогне да го избегнете – свържете се с нас, за да обсъдим от какво имате нужда!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram