Конференциите като събития за установяване на контакт

Конференциите като събития за установяване на контакт

Публикувано на 26 януари 2024 г.

Границите между работа и личен живот се размиват – като социални същества, хората общуват с колеги в компанията и бранша по теми, далеч надхвърлящи служебните и това се поощрява по различни начини. Конференциите са сред тези събития, на които можете да срещнете съмишленици, работещи в други организации и да обмените с тях опит, да се размените контакти и дори да завържете приятелства. За да се случи това обаче, трябва да се направи първата крачка – доколко обаче е социално приемливо просто да заговорите напълно непознат или човек, когото познавате бегло е въпросът, който често спира каквото и да е действие. Какво общо има с тези разсъждения вкусната храна?

Кафе паузите осигуряват време и пространство за неформално общуване.

Докато сте в офиса, личните разговори се провеждат най-често в пространства като кухнята и релакс зоната – такива, които предразполагат към по-свободно общуване. Същият е принципът и при кафе паузите с кетъринг по време на по-големи събития – топлите напитки и изкушаващите с вида си хапки настройват хората на различна от работната вълна. Кафето и чаят пък могат да бъдат разпознати като социализиращи агенти – неслучайно когато хората просто искат да се видят казват, че отиват “на кафе”. А клишетата са такива, именно защото съдържат доза истина.

Кетърингът за конференция е само “спояващият агент”

Кафе паузите са времето, в което участниците да споделят и обсъдят впечатленията си от чутото и видяното по-рано. Кетърингът за конференция им дава повода да се съберат около масата и, докато подбират от вкусните хапки, да завържат разговорите, които ги интересуват, без да се тревожат дали това е точно социално приемливо. Наличието на храна сближава и прави този процес естествен.

Разбира се, това не означава, че трябва да се задоволите с какъвто и да е кетъринг – ролята на храната за социализацията и акцентът върху общуването между участниците в никакъв случай не отменя необходимостта от използването само на най-качествени продукти и разнообразието от сладки и солени деликатеси за Вашата конференция.

В основата на фирмената култура на  White bite стои именно това да предложим на всеки клиент това, от което се нуждае за своето събитие, подбирайки спрямо нуждите му най-добрите пресни продукти. Силно вярваме, че вкусната, красиво сервирана храна е ключът към успеха както при личните, така и при професионалните поводи и разбираме кога каква роля има тя – спрямо Вашите желания заедно преценяваме дали трябва да привлече вниманието към себе си или да бъде разположена така, че да даде повод за общуване и да улесни обмяната на мисли и идеи.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram