Коледно офис парти с кетъринг хапки – съвети

Коледно офис парти с кетъринг хапки – съвети

Публикувано на 20 декември 2021 г.

При организиране на коледно фирмено парти, две са важните неща, които да се запитате.

Къде?

Какво се яде?

Има лесно решение и на двете. Най-практично е да направите коледното събиране в офиса. А що се отнася до храната – оставете грижите за нея на професионалистите. Няма да съжалявате.

Защо да избирате кетъринг услуги?

Наемането на кетъринг за офис парти ще свали много напрежение от плещите ви. А какво знаем в края на годината работата не чака. Наемането на професионалисти ще ви осигури време и спокойствие да си прекарате приятно с колегите, да се насладите на атмосферата от предстоящите празници, вместо постоянно да мислите за храната.
В следващите редове ще споделим с вас идеи за интересни хапки, които да включите в офис партито за празниците. Ще добавим и съвети за по-успешно планиране на събитието.

Видове кетъринг хапки за коледно офис парти

Разнообразието е ключово, когато говорим за това да си изкараме добре. Храната е ключът към сърцето и доброто прекарване на всеки празник, нали така? Именно затова е важно да изберете разнообразно меню, което ще се хареса на всеки. Нека има вегетариански и месни хапки, сладки и солени. Ако искате да бъдат празнично декорирани, да пасват на цветовете на фирмата или нещо друго, свържете се с нас, за да обсъдим вариантите. Ще се радваме да участваме в организацията на вашия празник и да допринесем с това да бъде още по-вълнуващ и пъстър.

Може да разгледате нашия каталог с хапки в сайта.

Съвети за успешно и забавно парти

Дрескод

Празнични цветове като зелено, червено и сребристо ще внесат настроение. Може да изберете всеки да носи коледна шапка или дори да подарите на присъстващите. Направете обща снимка за спомен.

Декорация

Коледа е най-празничният миг от годината. Украсете пъстро и донесете настроение на служителите по време на офис партито.

Забавления и игри

Хубаво е да хапваме и да си говорим. Но за да е наистина ефективно и приятно партито, може да направите няколко активности. Различни игри и тематични забавления, свързани с празника. Така ще предразположите по-стеснителните колеги и ще помогнете на тези, които са нови, да опознаят останалите. Развихрете въображението и измислете интересни игри за екипа.

Подаръци

В много фирми по традиция за Коледа се разменят подаръци. Разбира се, за да е по-интересно, този, който подарява, е анонимен. За целта предварително се надписват имената на всички, които участват. Всеки тегли по едно и разбира за кого да подари подарък.

Подаръците са празнично опаковани преди датата на офис партито.

В деня на коледното парти всички подаръци се разопаковат. Ако желаете, може да измислите активност, с която да се отгатва кой на кого е подарил.

Добро настроение и усмивки

Добро настроение и усмивки – най-важната съставка за всяко коледно парти. Не ги забравяйте, преди да тръгнете за купона. Защото без тях, нищо не е така пъстро и весело.
Светли празници и много емоции!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram