Кетърингът спестява време и пари от Вашите лични събития

Кетърингът спестява време и пари от Вашите лични събития

Публикувано на 25 септември 2023 г.

Кетъринг хапките отдавна не са запазена марка само за големи поводи като сватби и кръщенета или за фирмени събития. Всеки личен повод – независимо дали събирате неколцина приятели за рождения си ден или чествате например годишнина от сватбата си с роднини и познати – изисква вкусна, качествена, добре изглеждаща храна.

Самостоятелното приготвяне на храната несъмнено е примамливо.

Това обаче означава, че трябва да помислите за менюто, да отделите време да напазарувате необходимите продукти, да ги почистите и подготвите, да сглобите разядките, салатите, хапките и след това да транспортирате всичко до мястото на събитието. Дори и без последната част, логистиката, особено в големите градове, е трудна, а приготвянето – времеемко. Наред с това, не е лесно да се прецени и необходимото количество продукти, ако не сте професионалисти в областта, което води до други тревоги като тази ще стигне ли храната или ще остане прекалено много, което ще бъде изхвърлено след това.

Кетърингът в София е по-лесното и изгодно решение.

Да поръчате кетъринг хапки категорично не означава да лишите събитието си от Вашия личен подход и отношение. Нещо повече – означава да добавите щипка професионализъм, която Вашите гости със сигурност ще оценят. За района на София услугите на White bite са точно това, което Ви е необходимо, както за по-големи, така и за по-малки събирания. Доставката до дома или избраната от Вас зала спестява всички логистични притеснения. Едновременно с това, като експерти в организирането на събития, можем да Ви помогнем в изготвянето на менюто и пресмятането на необходимите количества храна.

За Вас остава да се насладите на събитието си.

Водеща за нас при кетъринга в София е максимата, че вкусната храна сближава. Този мотив прилагаме при подбора на продуктите, оформянето и сервирането на кетъринг хапките с грижа и любов така, че за Вас да остане само удоволствието да отпразнувате повода си в компанията на близки хора. Спестените време, пари и тревоги са само бонус, макар и наистина много голям.

Кетъринг хапките позволяват да имате по-голямо разнообразие от вкусове, сладки и солени. Доверявайки се на професионалисти, можете да изненадате и себе си, и гостите си с продукти, които иначе дори не бихте помислили да сложите на трапезата – така празникът Ви може да се превърне и в кулинарно предизвикателство, което със сигурност ще бъде незабравимо.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram