Кетърингът – щипка лукс за Вашето събитие

Кетърингът – щипка лукс за Вашето събитие

Публикувано на 12 февруари 2024 г.

Луксът е усещане, което е много повече свързано с детайла, отколкото с цената. С пълна сила това твърдение е валидно за всяко събитие, от частното камерно парти за отбелязване на личен повод до сватбата с много гости и дори големите служебни конференции. Храната е изключително важна част от всяко събиране – качеството на продуктите, формата, изборът на съставки – всичко това е не просто механичен сбор, а синергия, носеща луксозния полъх.

По-малкото е повече.

Това в никакъв случай не се отнася за количеството храна. Кетърингът в София обаче не е нужно да е на изключително високи цени. Не е необходимо и да има огромно разнообразие от видове хапки, тъй като така рискувате част от тях изобщо да не се харесат на гостите. Ако познавате добре поканените на събитието, заложете на 2-3 вида месни, 2-3 вида вегетариански и 2-3 вида сладки вариации според техните вкусове. Ако пък нямате достатъчно информация за вкусовете на присъстващите, изберете класически комбинации, отново не повече от 5-6 вида хапки общо.

Тайната е в съставките и оформлението.

Екипът на White bite е Вашият доверен съмишленик, когато става дума за луксозен кетъринг в София. Работим само с висококачествени, внимателно подбрани пресни продукти както за сладките, така и за солените хапки. Вярваме, че голяма част от преживяването е свързана с начина на оформяне и сервиране на храната – това е изкуството, в което сме тясно специализирани. Дори и най-добрите съставки, механично смесени и подредени не доставят тази наслада, която може да се постигне, ако силата на въображението бъде включена в подготвянето на хапките – вярваме в това и прилагаме именно такова “ноу-хау” за всяко събитие. В резултат получавате своята магия, която гостите несъмнено усещат.

Декорация и детайли – да!

Вкусната и подходящо аранжирана храна задължително изисква достойно допълнение – и за това от White bite отново сме насреща. При декорацията, особено ако искате да запазите усещането за лукс, правилото “по-малкото е повече” отново е валидно с пълна сила. Почерпете вдъхновение от галерията със събития, за които сме се грижили във времето, за да изградим заедно Вашата уникална концепция.

Луксът не е синоним на пари, а на въображение – дори и личен празник с шепа гости може да се превърне в незабравимо луксозно събитие без да похарчите за това цяло състояние. Достъпността, както от гледна точка на финанси, така и по отношение на свободно общуване, е значима част от кредото на White bite. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим всичко, от което имате нужда за Вашето парти в София и района.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram