Кетърингът – душата на Вашето корпоративно събитие

Кетърингът – душата на Вашето корпоративно събитие

Публикувано на 7 август 2023 г.

Независимо дали става дума за конференция, лекция, обучение или тиймбилдинг, и най-формалните корпоративни събития имат нужда от “разчупване на леда”. Най-добрият момент за преминаване към по-неформално общуване несъмнено е кафе паузата, когато топлата напитка и кетъринг хапките предразполагат към повече комфорт и по-малка дистанция.

Каквато и да е основната цел на корпоративното мероприятие, към нея се добавя задължително тази за подобряване на комуникацията и опознаване.

Колеги от различни отдели и нива в йерархията, от различни компании дори често попадат на едно и също събитие. Опознаването и установяването на крепки професионални контакти често излизат на преден план, особено когато организаторите се погрижат за обособяването на различни кътове и, като цяло, комфорт за присъстващите.

Корпоративният кетъринг тук има много важна роля в предразполагането. Добре подбрани вкусове, елегантно поднесени и сервирани хапки и напитки и красиво декорирани зони за почивка могат да превърнат в удоволствие и най-строгото събитие.

Доверете се на White bite за кетъринга за кафе паузите на Вашето корпоративно събитие.

От нас ще получите не само сладки и солени хапки, произведени само с най-висококачествени сертифицирани продукти, а и помощ по време на самото организиране на събитието и неговия дизайн.

Наясно сме, че вкусната храна е това, което сближава хората – начинът, по който тя изглежда, ухае и е поднесена обаче има не по-малки заслуги. Затова, освен да оформяме и сервираме красиви плата, наша запазена марка е и да украсяваме събитията с аранжировки от естествени цветя, които допринасят за атмосферата на корпоративното събитие.

В зависимост от броя гости и стила, който сте подбрали за събитието, ще получите от нас индивидуална оферта.

Меню или кетъринг хапки за кафе паузи, сандвичи, напитки и оборудване под наем – можем да подготвим за Вас всичко това и да бъдем Ваши доверени партньори по време на целия процес на организация.

Разумните цени и висококачествените суровини са наша запазена марка.

Корпоративният кетъринг, особено когато става дума за събития на високо ниво и с официални гости, може да се окаже сериозно предизвикателство. Сервираната храна трябва да отговаря на концепцията на събитието, но, едновременно с това, да е удобна за консумиране без притеснения в кафе паузите.

Ние в White bite осъзнаваме напълно колко голяма отговорност е това – на разположение сме, за да осигурим най-подходящата за Вашето събитие в София и околностите храна, с усмивка и вдъхновение.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram