Кетъринг за сватбата – от къде да започнем?

Кетъринг за сватбата – от къде да започнем?

Публикувано на 21 август 2023 г.

Планирането на сватбата е едно от най-вълнуващите, но и най-изтощителните занимания. Тъй като се предполага, че го правим веднъж в живота, липсата на предишен опит и множеството задачи правят много трудно приоритизирането и притеснението на младоженците, че пропускат нещо важно, расте с намаляването на дните до голямото събитие.
Храната, несъмнено, е ключова част от сватбата, при която обаче възникват редица въпроси – положението се утежнява допълнително при по-големи събирания, където предпочитанията или проблемите на част от гостите може и да се окажат загадка за младоженците.

Възползвайте се от опита на хората, които са организирали не една и две сватби и знаят какво трябва да се направи и в каква последователност.

Екипът на White bite е тук, за да Ви преведе уверено през всяка стъпка на избора на сватбен кетъринг в София. Наясно сме, че това е Вашият единствен и неповторим ден – затова заставаме до Вас още от самото начало на подготовката. Ще задаваме въпроси и ще отговаряме на Вашите, за да гарантираме комфорта на гостите Ви на разумни цени.

На първо място уточнете бюджета за всяко отделно перо на сватбата.

Това е изключително важно и е добре да го направите преди да определите броя на гостите. След това преценете колко хора да поканите и обезателно попитайте за това дали следват специална диета (веганска, вегетарианска, безглутенова или друга) и дали имат хранителни алергии и непоносимости.
Тази информация е изключително важна за кетъринг компанията, за да може да Ви предложи меню, съобразено с Вашите изисквания.

Предвидете хапки за welcome drink-a.

Кетъринг хапките са чудесно допълнение към шампанското и коктейлите, с които посрещате гостите във Вашия специален ден. Тук обаче е необходим и баланс – нито твърде много, нито твърде малко. Welcome drink-ът и изнесеният сватбен ритуал заедно с приемането на поздравления не продължават повече от час и половина. Предвидете по две-три солени и една-две сладки хапки на човек за това време, тъй като в противен случай рискувате приятелите Ви да седнат на масите нахранени.

Сватбата-коктейл е модерен и елегантен избор, особено когато младите хора преобладават сред гостите.

Не е задължително Вашето събитие да премине по класическия начин, при седене на маси и обособен дансинг. Много пространства в София и околността предлагат възможността за градинска сватба, колкото по-неформална, толкова по-добре. В такъв случай поляните и подиумите се превръщат в огромно пространство за танцуване, а кетъринг хапките заменят традиционното три- или петстепенно меню.

Каквото и да е Вашето решение, White bite е насреща, за да Ви осигури кетъринга за най-вълшебния ден. Опитът и личното отношение ни позволяват да гарантираме, че всичко ще мине гладко и спокойно, а за Вас ще остане единствено да се забавлявате!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram