Кетъринг за конференции в София – хапки или меню?

Кетъринг за конференции в София – хапки или меню?

Публикувано на 25 април 2024 г.

В София ежедневно се провеждат множество конференции – колкото работни, толкова и социални събития. Освен професионалистите от даден бранш да се запознаят с новостите по определена тема, те се запознават и един с друг, обменят контакти, лична и служебна информация. Всичко това може да се случва в по-формална или по-неформална среда, в зависимост от намеренията на организатора. С тях именно е свързан и избора на кетъринг за конференции в София.

Кое пространство сте избрали?

Големите хотели, офис комплексите и тех парковете предлагат разнообразие от зали за събития. В зависимост от нуждите и концепцията на събитието, има възможности за различни бройки участници и конфигурации вътре в самата зала и околните пространства. Зоните за отдих и фоайетата са местата, на които се разполага обикновено почерпката за кафе паузите.

Сладки и солени хапки за компания на кафето

Във всеки от дните на конференцията са предвидени поне по две кафе паузи и още една, по-голяма, за обедна почивка. Това е необходимо не само от гледна точка на комфорта и възможностите за задържане вниманието на гостите, а и заради социалния елемент на събитието. Екипът на White bite може да Ви достави пресни хапки, приготвени от висококачествени продукти. Така нашият кетъринг за конференции в София се превръща в това, което трябва да бъде – вкусният социален акцент на едно иначе невинаги много интересно за посетителите събитие.

Планирайте от рано

Възможностите са много и различни. В зависимост от началния час и продължителността на Вашето събитие, можете да комбинирате по различен начин хапки и меню. Например, ако конференцията започва рано сутринта, осигурете лека закуска – свежи сандвичи. Ние от White bite знаем колко е трудно да предвидите необходимия кетъринг за конференции в София и колко фактори, които трябва да вземете предвид има. Ето защо Ви съветваме поне 2 седмици преди събитието да сте наясно с програмата и приблизителната бройка участници, за да можем около тях да “построим” и менюто.

Цялостната грижа за благополучието на гостите е забележим детайл

Комбинацията от сладки и солени хапки по време на кафе паузите е вече толкова здраво вкоренена в културата на работните събития, че дали да бъде или да не бъде тя там дори не подлежи на обсъждане.

Ако се доверите на White bite като Ваш партньор при заявката на кетъринг за конференции в София, можете да направите много по-цялостно общо впечатление.

Обикновено гостите на такива събития, особено що се отнася до по-мащабните, са от различни краища на страната и дори от различни държави. Удобните конгресни центрове пък са достатъчно отдалечени, че да превърнат търсенето на възможности за закуска, обяд и вечеря, в предизвикателство, особено предвид монолитните групи и столичния трафик.

Ето защо, ако предвидите цялостно изхранване на участниците, те със сигурност ще бъдат впечатлени. Планът е следният – свежи сандвичи за закуска, комбинация от сладки и солени хапки за предиобедната и следобедната кафе пауза, сет меню за обяд и вечеря. Вашият кетъринг за конференции в София е комплектован!

Притеснява ли Ви цената?

Нека поговорим за пари. Разбира се, пълното кетъринг обслужване на една конференция е значително по-скъпо удоволствие, отколкото само това за две кафе паузи дневно. Конкуренцията в областта на специалните събития обаче изисква да помислите за повече неща и по-пълно преживяване, отколкото биха предложили другите организатори. Разбира се, самата такса за участие ще се покачи – в наши дни обаче хората и компаниите са напълно склонни да платят повече за по-комплексно и приятно изживяване.

White bite е Вашият партньор, който Ви гарантира пресен, разнообразен кетъринг за конференции в София. Обадете се още днес, за да получите своята индивидуална оферта!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram