Кетъринг услуги за сватба

Кетъринг услуги за сватба

Публикувано на 21 февруари 2022 г.

Храната, сервирана на сватба, е толкова специална както за младоженците, така и за гостите. След като работите много усилено върху елементите от менюто, които ще бъдат включени във вашия сватбен прием, окончателното решение, което трябва да вземете, е как ще доставяте различните ястия на вашите гости. Двата основни типа, когато става дума за такъв специален повод, са шведска маса и ястия по меню. В следващите редове ще направим кратка съпоставка между двата типа хранене с цел да ви помогнем да изберете най-доброто спрямо организацията на вашето събитие.

Избор на традиционно сет меню

Официалната вечеря осигурява пълно обслужване по време на храненето с паузи между курсовете. За разлика от бюфета, където всеки гост трябва да избере какво да сложи в чинията си, преди да сервира храна, официалната обстановка за хранене изисква стол за всеки, допълнителни централни елементи, номера на маси и сервитьори.

Бройките менюта са предварително уточнени и ако в деня на събитието се появят по-малко хора, ще остане храна, която така или иначе ще бъде платена от младоженците. Колкото и да искате, няма как да предвидите всичко, особено във време на пандемия.

Сет менюто се предпочита за сватби в традиционен стил. Гостите се настаняват удобно, хапват и пият, докато гледат избраната програма.

Основни минуси на сет менюто за сватбено събитие са свързани с по-високата цена, по-голям брой персонал, който да обслужва, както и конкретната бройка присъстващи за изготвяне на достатъчен брой менюта.

Ако обаче искате вашето сватбено събитие да бъде по-разчупено и модерно, доверете се на кетъринг услуги.

Избор на кетъринг за сватбено събитие

Кетъринг храната дава голяма свобода откъм избор за официално събитие. Лесно може да комбинирате различни вкусове, да ги поднесете красиво, да осигурите достатъчно количество за всеки, без да се притеснявате, че ще остане гладен.

Кетъринг сервирането е идеално за неформална сватба с местоположение гората, плажа, градината или друго нетрадиционно място. Лесно може да комбинирате различни видове меню, които иначе не биха били съвместими при избора на традиционно сет меню.

Не съществуват никакви ограничения относно поднасянето и избора на храна. Всичко е във ваши и ръце и спрямо вашата визия.

Ако планирате по-скромно събитие, кетърингът също е удобен вариант.

За финал бихме споделили, че изборът на хранене зависи изцяло от вашата концепция за събитието, мястото и разбира се бюджетът. Ако имате нужда от кетъринг услуги, свържете се с нас. С радост ще помогнем за едно невероятно и романтично събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram