Популярни кетъринг тенденции за 2020 г.

Популярни кетъринг тенденции за 2020 г.

Публикувано на 8 октомври 2020 г.

Постоянно променящата се среда налага промяна в тенденциите при организиране на събития и кетъринг. Като организатор вероятно следите най-популярните тенденции в бранша, защото теще ви помогнат да направите незабравимо събитие.

Кетърингът е важна част от всеки празник, защото… добрата храна е първата стъпка към успешните отношения, били те бизнес, или не.

Кетъринг тенденции за 2020 г.

За да се откроиш от тълпата, да бъдеш неустоим за своите клиенти, партньори и служители,важно е да следваш тенденциите. Какви са те?

Здравословни кетъринг хапки

Предвид събитията, които ни споходиха от началото на годината, много хора се замислиха по-сериозно над здравето си. Започнаха да спортуват по-активно, да се хранят по-добре и да спазватхранителни режими. Всичко това се отрази и върху кетъринга за събития. Статистики сочат, че все повече хора избират да се доверят на вкусни и здравословни кетъринг хапки за своето събитие, защото така ще се харесат на своите гости.

За всекиго по нещо

Много често при организиране на събитие и особено при избора на храна пропускаме да помислим за вегетарианците. Тенденцията за избор на няколко вида кетъринг хапки, които да задоволят всеки човек, се наблюдава все повече.

Търсите вдъхновение за сочни и креативни вегетариански кетъринг хапки в София? Разгледайте нашите предложения и поръчайте за вашето събитие. Гарантираме, че гостите ви ще останат очаровани.

Безалкохолни коктейли, смутита и сокове

Алкохолът е основният елемент в събитията. От домашни партита до официални събирания – винаги присъства алкохолът. Абитуриентите не купонясват без бира, а шампанското е атракцията на вечерта. Въпреки това, все повече събития включват не само традиционните алкохолни напитки, но и интересни безалкохолни коктейли, смутита и сокове. Така достигаме до всеки вкус и гарантираме по-голяма удовлетвореност на гостите. Изборът на смутита и сокове варира спрямо сезона и винаги могат да бъдат включени към меню напитки.

Темата на събитието определя избора на храна

Все по-често ставаме свидетели как темата на събитието диктува избора на храна. Преди време това беше характерно само за сватбите, но днес е по-широко разпространено и можем да видим храна, която е тематично обвързана с украсата, декора и цялостната визия за събитието.

Бъдете внимателни, когато избирате храната за тематични събития. Подсигурете се с резервен вариант, за да успеете да покриете повече от очакванията на присъстващите.

Ако изберете да се доверите на кетъринг тенденциите за 2020, не забравяйте, че вниманието към детайла е от ключово значение. Вашите клиенти ще останат с добри чувства от събитието, когато всичко е изпипано.

Нуждате се от доверен партньор за избора на храна за вашето събитие в София?

Ние от White Bite Catering можем да ви осигурим всичко необходимо за едно незабравимо събитие. Разгледайте нашите каталози и услуги и не се колебайте да ни потърсите.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram