Кетъринг хапки за градинско парти – най-добрият избор

Кетъринг хапки за градинско парти – най-добрият избор

Публикувано на 22 февруари 2024 г.

Въпреки че пролетта все още не е настъпила официално, времето предразполага от рано тази година софийските паркове да се превърнат в импровизирани парти арени. През топлите месеци обичайна гледка са туристическите маси, одеялата направо на тревата, балоните и веселите надписи от дърво до дърво, че дори и групички с хамаци в Борисовата градина, Южния парк, Докторската градина и Заимов, че дори и по по-малките квартални паркове. Празнуването на рождени дни на малки и големи се оказва не само по-евтино, но и много по-непринудено и забавно именно по този начин.

Подходящата почерпка допълва атмосферата.

В бална зала или на тревата, храната е задължителна част от празника. Нещо повече – чистият въздух и възможността за различни игри в парка подклаждат апетита, така че ще трябва да се подготвите добре с парти кетъринг хапки за Вашия повод. Екипът на White bite може да достави за Вас парченца удоволствие до всяка точка в София и района.
Когато планирате празника, имайте предвид, че вкусовете на кетъринг хапките трябва да бъдат съобразени с условията и сезона. Обикновено парк- партитата продължават по няколко часа – ето защо не бива да използваме продукти, които бързо ще се развалят в топлото време, оставени за дълго извън хладилник или добре климатизирано помещение. Ако все пак много държите на някой от тези вкусове, консумирайте първи, веднага след доставката.

Сладки парти хапки вместо торта

Тортата е несъмнено най-чаканата част от всеки рожден ден. Тя обаче обикновено се сервира към края на партито – в парка това означава, че или някой трябва да отиде да я вземе непосредствено преди избрания момент, или да й бъде предвидена специална хладилна кутия, която не е сигурно, че ще запази сладкиша в желания вид. Наред с това, трудно е нарязването и осигуряването на необходимия брой чинийки и прибори. Ако пък има деца, цапането при яденето на торта е неконтролируемо.
Заменете цялата торта със сладки парти кетъринг хапки по Ваш избор. Каталогът на White bite предлага изключително разнообразие от вкусове, които можете да комбинирате както поискате, в зависимост от сезона, броя и предпочитанията на Вашите гости. Партито пак ще бъде незабравимо, но с много повече облекчения от гледна точка на логистиката.

Отбелязването на рожден ден в парк или градина носи особено очарование – ограниченията са много по-малко, отколкото в заведение или зала за събития, а празникът изисква много по-малък бюджет. Нещо повече – позволява Ви наистина да се раздадете, харчейки определените пари за почерпка на близки и приятели, като елиминирате значителни пера от бюджета като наем на заведение и сервиз. Парти кетъринг хапките за София са от White bite, гостите и настроението – от Вас!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram