Кетъринг – 3 неща, които не знаете

Кетъринг – 3 неща, които не знаете

Публикувано на 18 януари 2022 г.

Всеки знае какво представлява кетъринга. Накратко това е поднасяне на вкусна храна за определен повод. Но в следващите редове ще ви споделим 3 интересни факта, които подбрахме от нашата дългогодишна практика и за които вероятно не знаете.

3 интересни факта за кетъринга

Кетъринг е преживяване

Още от древността се изтъква връзката между храната и преживяването. Древните гърци са открили, че да си прекарат добре, най-важна е храната. Това важи с пълна сила и днес, когато кетърингът не е просто сервиране на храна, а цялостен начин за оформяне имиджа на бранда. Добрият кетъринг предлага много повече от вкусна храна и качествено обслужване за своите клиенти. Той се стреми да задоволи всички сетива – вкус, мирис, визуална част и дори допир. Вече се обръща все повече внимание на това как е сервирано ястието, как изглежда, как се вписва в цялостната визия на събитието и пр.

Съвременни тенденции в света на кетъринг услугите

Развитието на живота ни прави иновациите в различните сфери по-достъпни. Последните години става много популярно част от храната да се приготвя пред очите на гостите.
Друга интересна тенденция е свързана с това, че се включват тематични и дори екзотични предложения. Все по-важна е визията на отделния клиент и какво иска да постигне за конкретното събитие. Предлага се все повече гъвкавост при избора на меню.

Ако търсите добър кетъринг София, свържете се с нас. С радост ще помогнем за вашето събитие.

Кетърингът не е само за корпоративни, но и за лични събития

Преди се беше наложило мнението, че кетъринг се използва единствено за официални събития като делови коктейли, срещи и семинари. Но днес това далеч не е така. Все по-често ставаме свидетели на това как кетърингът е най-доброто решение за личен повод и празник, осигурявайки всичко нужно. Сватби, детски рождени дни, кръщенета са само част от поводите, на които поднасяме вкусно и добре изглеждаща приготвена храна.

Потърсете добър партньор за следващото важно събитие. Изберете кетъринг услуги и създайте незабравима атмосфера за празника.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram