Кажете “Да” на оборудването под наем

Кажете “Да” на оборудването под наем

Публикувано на 5 септември 2023 г.

Организирането на събития е изключително вълнуващо, но често и изтощаващо занимание, особено от гледна точка на логистиката. В наши дни редица зали и градини предоставят само пространство, а оборудването и кетърингът остават грижа за другиго. Независимо от коя страна сте – на празнуващите или организаторите – или сте избрали да поемете и двете роли, оборудването се оказва по-голямо предизвикателство дори от храната.

Оборудването под наем е бързо, по-евтино решение на проблема.

Ако сте организатор на събития, особено ако от скоро сте в бранша, натрупването на достатъчно оборудване, подходящо за различни случаи (ниски маси, коктейлни маси, столове, прибори, текстил – калъфи и панделки за столове, салфетки, пръстени за тях, покривки, арки и друга украса за кътове за снимки, посуда…) е времеемка, а и много скъпа задача. То е свързано не само със закупуването, а и със съхранението, транспортирането от едно място на друго и още редица задачи, които, от своя страна, искат допълнителна инвестиция, независимо дали имате събития или не. Ето защо, дори в дългосрочен план, използването на оборудване под наем е много добра идея, която спестява не само пари, а и притеснения.

Към празнуващите, решили да организират нещата сами

Все повече от Вас решават да участват активно във всяка стъпка от своето голямо събитие – тук емоционалната гледна точка обикновено е водеща. Тъй като обаче не организирате сватба, кръщене или погача всеки ден, има тънкости, които могат да Ви убягнат.

Особено през топлите месеци приказните градини, осветени от гирлянди с лампички, са неустоимо романтични. Огромните бални зали с блестящи кристални полилеи, блещукащи, докато навън вали сняг или падат листата са вълшебна картина. Но все пак гостите в тях трябва да бъдат комфортно настанени – оставете това на професионалистите и вземете необходимото оборудване под наем. Само споделете дали сте избрали събитието да бъде по-скоро коктейл, бюфет или да се сервира няколкостепенно меню и ние от White bite ще “построим” Вашата идея от масите до чиниите и комплектите прибори върху тях.

На пръв поглед кетъринг събитията не изглеждат като нещо много сложно за организиране – намирате мястото, поръчвате храна, наемате оборудване и всичко е готово. Има обаче редица тънкости, невидими в първия момент, които професионалистите в областта знаят много добре, препятствия, които са се научили умело да избягват. Затова Вие като празнуващи запазете за себе си положителната емоция, оставете на White bite тревогите за оборудването, кетъринга и декорацията, за да получите своето цялостно незабравимо преживяване.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram