Какво представлява корпоративния кетъринг?

Какво представлява корпоративния кетъринг?

Публикувано на 11 февруари 2022 г.

Ако се занимават с организирането на корпоративно събитие, сте наясно, че понякога може да бъде истинско предизвикателство. Нужна е обстойна проверка при избора на чудесен кетъринг, който ще достави не просто високо качество, но и страхотни ястия, с които ще впечатлите всички присъстващи. Това може да се окаже на много предизвикателно приключение на фона на всичко останало, свързано с организацията. Ако за пръв път организирате подобно мероприятие, сигурно сте в истински шок.
Знаейки какво е корпоративен кетъринг и какво да очаквате от него, може да улесни работата ви. Затова в следващите редове ще ви помогнем да планирате своето първо и незабравимо корпоративно събитие с кетъринг услуги.

Корпоративен кетъринг – що е то?

Корпоративният кетъринг представлява сервиране на храна на дадена фирма като това може да е по повод на официално събитие като семинар, конференция или ежедневно – работен обяд, тиймбилдинг и други подобни. Храната е разнообразна, поднесена с много старание и вкус, подходяща за всеки.
Има различни видове корпоративен кетъринг спрямо целта и местоположението на събитието. Може да е под формата на шведска маса, да има организирани отделни станции и барове за различните ястия. Най-общо може да разделим организацията на две – за събития на открито и за такива на закрито. Вътрешните са само за компанията, а външните включват и гости, партньори и други.

Полезни съвети при организацията

За да ви е лесно с организацията, прилагаме няколко хитрини, които да използвате.

Изберете мястото спрямо събитието, което планирате

В зависимост от вашата идея за събитието подберете подходящо място за организирането му. Ако искате да е официално, наемете подходяща зала. Ако пък планирате да е по-неангажиращо, може да е сред природата. Спрямо избраната локация ще подберете декорация, оборудване, ще изберете храната, програмата и т.н.

Изберете вкусно меню с разнообразни видове хапки за кетъринг София

Винаги когато организирате събитие с кетъринг, поръчвайте по-голям брой хапки, отколкото са гостите ви. Може някой да е по-гладен от друг или да се окаже, че някои от гостите ще доведе свой партньор.

Същото правило важи и за напитките. Хубаво е да предвидите минимум 2 за всеки гост, както и 2 чаши вино, ако сервирате алкохол.
В кетъринг менюто заложете на класически сладки и солени предложения. Това не значи да пропуснете нещо екзотично и нестандартно. Най-добре е да изберете хапки, приготвени със сезонни продукти. Така храната ще е свежа, вкусна и истинско удоволствие за сетивата.

Спестете време с корпоративния кетъринг

Корпоративният кетъринг спестява толкова много време, че служителите могат да насочват към други важни дела. Когато въпросът с храната е уреден предварително, можете спокойно да работите по останалата организация с фокус, без да се разсейвате.

Разгледайте нашето меню с вкусни предложения – идеални за вашето корпоративно събитие.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram