Как да планирате необходимото количество хапки за Вашето празненство?

Как да планирате необходимото количество хапки за Вашето празненство?

Публикувано на 19 юли 2023 г.

Парти хапките са чудесен избор за Вашето тържество, особено ако става дума за повод за най-малките членове на семейството, който предполага повече игри и забавления, отколкото седене около масата, включително и за възрастните. Кетърингът е все по-достъпен, все по-често предпочитан вариант, независимо дали празненството е в заведение, на открито или дори у дома – да се доверите на професионалисти спестява време, а нерядко и средства от бюджета за партито.

Необходимо е обаче, за да Ви бъдат от полза професионалистите, да знаете какво да поискате от тях.

Ако парти хапките за детския рожден ден ще се поднасят като част от менюто, а след това ще има друга храна или дори само торта, предвидете по 5-6 хапки за големите и мини сандвичи или тортили за децата, по 3-4 на дете.

Ако пък това ще е основното, което сервирате, удвоете бройката. При всички случаи, направете си вкусна комбинация от хапки с месо и вегетариански, а защо не и постни или вегански, дори и само като експеримент?

Имайте предвид, че не е необходимо да поръчвате твърде много – децата, особено по-малките, се изморяват бързо, а и, превъзбудени от игри, не се фокусират върху храната. Клубовете също имат своите ограничения, така че рядко събитието ще продължи повече от 2-3 часа.

Заложете на прякото общуване с кетъринг фирмата.

Ние от White bite с удоволствие ще се погрижим не само за парти хапките, а и за цялото кетъринг обслужването в София. Дори и да не успявате да се ориентирате съвсем точно в количествата, които са Ви необходими, ще помогнем от сърце, стига да споделите с нас предпочитанията и броя на гостите си.

Ще Ви помогнем не само в изчисляването, а и в комбинирането на вкусовете така, че всеки, дори и най-взискателният гост, да има с какво да се подкрепи.

Наясно сме, че организирането на детски рожден ден може да бъде уморително начинание, особено в София, където и клубовете, и поводите, и децата са много и невинаги нещата се случват така, както сте си ги представяли. Вярваме обаче, че в този момент най-важно е Вие и малчуганът да сте доволни във Вашия ден. Ето защо можем да се погрижим за цялото събитие, а за Вас да остане само удоволствието от вкусната, домашно приготвена с пресни продукти храна и приятната атмосфера.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram