Как да изберете перфектния кетъринг за вашата сватба

Как да изберете перфектния кетъринг за вашата сватба

Публикувано на 14 август 2023 г.

Лято е и сезона на сватбите е в разгара си. Всяка една двойка желае този ден да бъде вълшебен, да се запомни от тях и техните приятели и роднини. Много често този ден е изпълнен с много препятствия като дали украсата е тази, която е поръчана или дали храната е достатъчна. Затова и тук се намесват професионалните кетъринг услуги.

Когато се подготвяте за това важно събитие в живота си трябва да преосмислите всеки детайл, дори и да използвате услугите на сватбен агент. Наемането на обслужващ персонал, маси, столове и кетъринг е едно от нещата които не трябва да се пренебрегват.

Има много фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на кетъринг за вашата сватба.

Ето част от тях над, които да помислите:

Бюджет: Кетърингът може да бъде скъпо начинание, така че е важно да си определите бюджет и да го спазвате.
Брой гости: Броят на гостите ще ви помогне да определите размера на менюто и вида на услугите, които ще ви трябват.
Дата и час: Датата и часът на вашата сватба ще повлияят на избора на кетъринг. Някои кетъринг компании предлагат услуги само в определени дни от седмицата или през определени сезони.
Тип храна: Какъв тип храна искате да сервирате на вашата сватба? Има много различни възможности, така че изберете храна, която ще се хареса на вас и на вашите гости.
Специални изисквания: Има ли специални изисквания, които трябва да бъдат взети предвид? Например, ако имате гости с алергии или непоносимост към определени храни, е важно да уведомите кетъринг компанията за да се изготви индивидуално меню според нуждите Ви.

След като сте взели предвид всички тези фактори, можете да започнете да търсите кетъринг компании. Вкусната храна предполага и професионално обслужване и декорация. За щастие компании като White Bite могат да откликнат всяко едно ваше предпочитание. Професионалната кетъринг фирма в София предлага разнообразие от апетитни и здравословни кетъринг хапки, с които да очаровате гостите си.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram