Избор на вкусна храна за малко лично събитие

Избор на вкусна храна за малко лично събитие

Публикувано на 13 декември 2021 г.

Животът върви винаги напред. Въпреки всичко, което ни се случва, винаги ще имаме поводи за празнуване. Ако ви предстои годежно парти, моминско събиране, скромна сватба или друг личен и много специален повод за празнуване, и се колебаете каква храна да изберете, помислете за кетъринг услуги. Събитието може да бъде незабравимо дори и в домашни условия. Защото важна е компанията и… храната, разбира се.

Защо кетъринг услуги за малко лично събитие?

Храната е един от най-важните елементи на всеки празник. Независимо дали ще присъстват 20 или 200 души, важно е храната да бъде идеална. За да осигурите разнообразие от вкусове на гостите, без да губите безкрайно много време в пазаруване и в кухнята, доверете се на нашата фирма за кетъринг в София. Ние с радост ще ви помогнем да се подготвите за важния момент с вкусна храна и много доволни гости.

Напоследък се наложи тенденцията при малки и микросъбития (до 50 души) да се избира кетъринг тип коктейл за почерка. Това включва различни хапки, сандвичи, десерти, алкохолни и безалкохолни напитки. Този вид сервиране на храна става все по-популярен, защото предлага редица удобства. Например:
спестява време, без това да е за сметка на качеството

  • храната е първокласна
  • не се създава хаос при приготвянето и сервирането
  • без излишен стрес за домакина на събитието.

Когато отстраним всички негативи, остава единствено да се наслаждаваме на момента и да го запомним с усмивка.

Идеи за кетъринг за малко събитие

Планувате моминско парти у дома? Или годеж с роднини и приятели? Подготвили сте украса и ви остава само храната. Изберете от нашето разнообразно меню с вкусни кетъринг хапки, добавете и напитки и хоп – готови сте да поканите най-близките и да отпразнувате повода.

Ако планувате вашето събитие скоро, свържете с нас, за да уточним срока за изпълнение и всичко нужно, за да бъде празникът незабравим.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram