Фирмени коледни партита – какво да имаме предвид?

Фирмени коледни партита – какво да имаме предвид?

Публикувано на 28 ноември 2023 г.

Декември е празничен месец, в който една от най-хубавите традиции е свързана с коледните партита с колегите. Повечето работодатели са дълбоко убедени от ползите от празничното настроение в офиса – дори и за кратко да намали производителността, то е извор на много положителни емоции, сплотява хората и изтънява границите на йерархията. Цялото това удоволствие обаче е възможно само ако партито е добре планирано предварително.

Не чакайте последния момент!

Още в началото на есента повечето компании започват своето планиране. Като начало, добре е още по време на летните отпуски да вземете решение дали партито да се проведе в офиса или на друго място – колкото по-рано изберете, толкова по-добри цени ще получите и толкова по-голяма е вероятността желаните контрагенти да са на разположение за Вашата дата. Особено в голям град като София, това е задължително.

Проучете офертите за кетъринг в София.

Независимо дали партито ще бъде в офиса, в бар или зала за събития, кетърингът е ключова част от него. Вкусната, красиво сервирана храна винаги прави добро впечатление – когато става дума за фирмено парти, изобилието на трапезата означава, че компанията се справя добре и служителите нямат причина за притеснения, както и че работодателят им се грижи добре за тях. За хората това има голямо значение, помага им да се отпуснат, а, в дългосрочен план, и да запазят положителното си отношение към фирмата.
За да получите максимално добро обслужване, разгледайте рано офертите и се свържете с няколко избрани кетъринг компании за персонализирани предложения. Изберете най-доброто не само от гледна точка на цена, но и на условия за доставка, разнообразие на менюто и свежест на продуктите.

Екипът на White bite Ви гарантира незабравимо коледно парти!

Доставката на кетъринг  в София за Вашето парти може да бъде договорена за избрани от Вас място, дата и час – колкото по-рано направим уговорката, толкова по-лесно ще бъде и за нас, и за Вас да реализираме концепцията Ви за коледното събитие. Освен с вкусна храна и препоръки за това какво да изберете спрямо броя и предпочитанията на присъстващите, ние от White bite можем да Ви съдействаме и с цялостната организация на партито. Подробности като оборудване под наем, декориране на събитието и други са ключови – ние можем да се погрижим и за тях в унисон с Вашите изисквания и желания.

Категорично не е необходимо организирането на фирмено коледно парти да е свързано с притеснения и да носи напрежение вместо удоволствие – два са важните фактора, за да не се случи това. Първо, започнете подготовката рано. Второ, доверете се на професионалистите – ако  White bite е Вашият избор за кетъринг в София, ще останете очаровани. Защото вкусната храна сближава.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram