Доставка на хапки в София през лятото – какво да съобразим?

Доставка на хапки в София през лятото – какво да съобразим?

Публикувано на 16 април 2024 г.

Рязкото покачване на температурите в столицата още в самото начало на април със сигурност отключва мечти за летни събирания, рождени дни и сватби на открито. Всяко парти, с повод или без, има нужда от прясна и вкусна храна. Ако говорим за такова на открито обаче, комбинацията с все по-високите температури и изгледите за дълго, горещо лято, поражда логистични въпроси, свързани с кулинарните изкушения. Заложете на доставка на хапки за София, за да си спестите много мислене при планирането и да елиминирате опасността от здравословни проблеми.

Планирането на партито има твърде много елементи

Независимо дали става дума за събитие от типа “веднъж в живота” като сватба, кръщене или абитуриентски бал, или за такова “веднъж в годината” като рожден ден или годишнина, вкусната храна е неизменна част от всяко събиране с близки. Тя е константата, за която трябва да мислите най-много, наред с това къде да бъде партито, каква декорация да има, колко души да поканите, каква да е темата… и още безброй въпроси.

Екипът на White bite обаче е тук за Вас, за да свали от плещите Ви най-голямата отговорност – тази какво ще се хапва на партито. Ние предлагаме не само механична доставка на хапки в София, а цялостно, персонализирано обслужване. Ще се срещнем, за да разберем каква е Вашата концепция за партито, така че храната да бъде съобразена изцяло с Вашите виждания и предпочитанията на гостите Ви.

Споделете отговорността с White bite!

Като професионалисти в областта на кетъринга и редица други услуги, свързани с обезпечаването на събития от различен тип, ние знаем добре, че отговорността за изхранването на гостите, особено през лятото, е много голяма и свързана с редица неизвестни.
Екипът на White bite подбира винаги пресни, местни сезонни продукти, за да гарантираме на Вас и Вашите гости, че консумирате само свежа, качествена храна. Екзотиката не е наша самоцел – разбира се, наясно сме, че красиво поднесените и творчески съчетани комбинации от различни вкусове са запомнящи се и са ключова част от преживяването на всяко парти. За нас обаче, преди това, важна е свежестта на продуктите.

През лятото таймингът е още по-важен.

“Прясна храна” е ключовото словосъчетание за кетъринга през всеки сезон, но особено валидно е то през лятото, когато годните за безопасна консумация продукти се превръщат в сигурен билет към сериозно хранително натравяне само в рамките на часове. Ето защо е много важно да изчислим правилно периода между приготвянето и очакваното време за доставка на хапки в София, както и да предвидим подходящи възможности за съхранение.

Нашият ангажимент не приключва с разтоварването – ще Ви съдействаме да подберете подходящо време за доставка, ще Ви консултираме и за необходимите условия за съхранение. Нещо повече – можем да Ви предложим и оборудване под наем, съобразено с нашата и Вашата обща цел – доволни гости, които вкусната храна сближава.

Вашите събития са Нашата мисия. Вашите доволни гости са наша отговорност и лично удоволствие – White bite е брандът, за който кетърингът е изкуство, а доставката в точното време и място – приоритет. Доверете ни се Вашето събитие в София, обещаваме да бъде вкусно и сигурно!

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram