Апетитните кетъринг хапки – душата на Вашето събитие в София

Апетитните кетъринг хапки – душата на Вашето събитие в София

Публикувано на 25 юли 2023 г.

Приготвянето на храна е изкуство. В наши дни пресните продукти, изкусното комбиниране на вкусове и красивото поднасяне са гаранция за успеха на не едно и две лични или служебни събития.

Хората “се хранят” с всичките си сетива.

Ето защо комбинирането на различните видове кетъринг хапки по подходящ начин в платата, както и самият дизайн на всяка хапка поотделно са точно толкова важни, колкото и самият вкус на продукта. Фините аромати трябва да си подхождат, сладките да бъдат отделени от солените, рибните, месните и вегетарианските – подредени така, че гостите Ви лесно да се ориентират какво да си вземат според собствените си предпочитания.

В White bite catering сме наясно, че всеки присъстващ на събитието Ви трябва да бъде уважен.

Ето защо сме подготвили и различни селекции от форми и комбинации за Вашите събития в София. За вегетарианците кетъринг хапките с пресни зеленчуци, под формата на рулце, брускета, мини сандвич или тортила, са неустоимо изкушение. За любителите на морската храна залагаме на пушена сьомга, риба тон, хайвер в комбинация с подсолена сметана, майонеза, дижонска горчица. Класически варианти с пилешко, прошуто, колбас “Петрохан”, допълнени от свежи салати и чери домати, различни сирена допълват солените месни хапки. И тук вариациите на формата са издигнати в култ – канапе от пресен занаятчийски хляб, вкусна тортила, еклерова основа, кроасан или мини сандвич, изборът е изцяло Ваш!
Помислили сме и за сладките изкушения – агнес с орехи, шоколад с вишни или пресни сезонни плодове в компанията на лек крем и хрупкава тарталета ще задоволят и най-претенциозните вкусове.

Ако не Ви хрумва как да комбинирате кетъринг хапките, ние сме насреща!

White bite catering предлага не само кетъринг хапки. Като професионалисти в областта, можем да Ви дадем идеи за комбинации от вкусове, които със сигурност ще бъдат запомнени от Вашите гости, стига да споделите с нас предпочитанията им. Примерните готови менюта, които ще видите в сайта ни пък могат да Ви ориентират, ако започвате организацията на събитието от нулата.

Всеки повод е неповторим – вълнението, желанието всичко да бъде идеално, вкусно, прясно и красиво аранжирано. Ние от White bite catering сме наясно с това каква важна част от събитието е храната, ето защо и сме готови да поемем отговорността за нейното професионално подготвяне и поднасяне така, че то да бъде изцяло в духа на Вашето празненство.

 

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram