4 идеи за вкусен обяд в офиса при важен повод

4 идеи за вкусен обяд в офиса при важен повод

Публикувано на 5 януари 2022 г.

Да си поръчате обяд за себе си е лесно. Но да го направите за всички в офиса, е трудна задача. Изборът на обедно меню за вашите колеги може да е стресиращо. Това важи с пълна сила, ако имате повод за почерпка като личен празник или друго.

За да ви спестим излишните главоболия, подбрахме няколко идеи за кетъринг обяд за офиса.

Обядът с кетъринг е повече от просто почивка в работния ден. Това е възможност да обедините цялата компания около споделено кулинарно изживяване. Всеки може да поръча сандвичи, но за един наистина вълнуващ и запомнящ се фирмен обяд се нуждаете от някои идеи за кетъринг, които са малко извън рамките на общоприетото.

Пица

Може би най-предпочитаният обяд за офиса е пица. Лесно, бързо и вкусно. Подходяща е за всеки повод – от почерпка за рожден ден до такава за повишение или нов дом.

Разнообразни хапки

Вкусни кетъринг хапки за всеки – с това ще впечатлите вашите колеги за следващия важен повод. Изберете солени, сладки, вегетариански. Разгледайте нашето примерно меню и се свържете с нас. Ние предлагаме разнообразни кетъринг услуги в София. С радост ще допринесем за доброто настроение на вашето събитие в офиса като подсигурим вкусна и добре изглеждаща храна за вашите колеги.

Вкусни сандвичи

След хапките и пицата, сандвичите са най-популярната офис храна за всеки повод. Ако не познавате добре колегите си и техните хранителни навици, най-добре предвидете и вегетариански сандвичи. Така ще задоволите всеки вкус и ще сте спокойни, че почерпката си е изпълнила задачата.

Не забравяйте за десертите

Десертите са важна част от всеки празник. Ако планирате офис обяд и почерпка на колегите, не пропускайте да поръчате вкусни десерти. Какви могат да са те? Сладки хапки с шоколад, плодове, интересни десерти, а защо не и торта?
Потърсете вдъхновение, а ако ви липсва – свържете се с нас. Ще ви помогнем да изберете най-доброто.

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram