Кетъринг за тематични партита в София

Нашите кетъринг услуги за тематични партита в София са гаранция за качество и бърза доставка. При нас имате възможността да се насладите на незабравими моменти от Вашето тематично парти, без да се притеснявате за подробностите около храната и напитките. Предлагаме и допълнителни удобства като наемане на шатри, маси, столове и посуда, които ще допринесат за комфорта и уюта на събитието.

Защо е добра идея да наемете кетъринг компания за Вашето тематично парти?

Тематичните партита са забавни и развлекателни, а ние се грижим да никой не пропусне магията на момента, докато се наслаждава на изисканите ястия и напитки.

Кетърингът предлага голямо разнообразие от вкусове и ястия, подходящи за всяка тема. Независимо дали предпочитате класически варианти или нестандартни вкусове, ние сме на разположение да създадем персонализираните предложения, от които имате нужда!

С наша помощ може да се насладите на събитието и да се забавлявате с гостите си, без да се притеснявате за подробности около сервирането и предлагането на храната.
Екипът ни от опитни професионалисти гарантира сигурност и спокойствие по време на цялото събитие.

Като допълнение към кетъринг услугите, предлагаме и различни допълнителни услуги, включително украса с живи цветя, която може да придаде завършеност на Вашето тематично парти. Потърсете ни за персонализирана оферта още днес!

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram