Оборудване под наем и други

Нашите услуги за оборудване под наем предоставят пълен спектър от възможности, за да направите Вашето събитие изпипано до последния детайл. Ние разбираме, че правилното оборудване е от съществено значение за успеха на всяко събитие, затова предлагаме висококачествени маси, шатри, столове и разнообразна посуда, която ще удовлетвори всички Ваши изисквания.

За гаранцията на комфорт и удобство на Вашите гости, нашето оборудване се предлага в различни стилове и размери, за да се адаптира към конкретните нужди на типа събитие. Независимо дали сте организатор на сватба, корпоративно събитие или частна вечеря, ние ще се погрижим да предоставим най-подходящото оборудване.

Масите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са подходящи за всякакви аранжименти. От елегантни кръгли маси до практични барплотове, ние имаме разнообразие от опции, които ще отговорят на вашите изисквания.

Шатрите, с които разполагаме, предлагат уют и защита от външните атмосферни условия, като осигуряват комфорт на гостите Ви през цялото събитие. Те са подходящи както за дневни събирания, така и за вечерни партита под звездното небе.

Столовете и посудата, предоставяни от нас, са от най-високо качество, гарантирайки, че Вашите гости ще се чувстват удобно и ще се насладят на всяка минута от събитието. Разнообразието от посуда под наем включва чинии, чаши, прибори и др.

Независимо дали сте в нужда от специализирани апарати за кетъринг или озвучителна техника, ние сме тук, за да удовлетворим вашите специфични изисквания.

За повече информация относно нашите кетъринг услуги в гр. София и допълнителното оборудване под наем, моля, свържете се с нас!

Ние сме готови да направим Вашето събитие незабравимо и удобно за всички присъстващи.

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram